Archief : rubrieken

In de afgelopen periode zijn er rubrieken opgestart die momenteel niet meer worden bijgewerkt.  Je vindt ze hieronder terug met daarbij de links naar de betreffende recensies

recensies voor ‘ik hou van horror, fantasy en spanning’ en ‘ ik hou van historische, leerzame boeken en romans ‘

Toen Tazzy  Jenninga haar plannen bekend maakt voor 2020 waarbij ze gastrecensenten zocht en bloggers die hun blog wilde voorstellen was ik meteen enthousiast.  Lees hier hoe ik mijzelf voorstel op haar site…

Ik volg haar sites al een tijdje en heb in het verleden wel eens een boek voor haar besproken. Ik nam snel contact met haar op en ga elke maand twee boeken recenseren. Eén voor het blog “ ik hou van horror, fantasy en spanning”  en één voor het blog “ ik hou van historische, leerzame boeken en romans”. Het kunnen nieuwe of wat oudere titels zijn en ze zullen ook op mijn eigen blog verschijnen. Hieronder vind je de titels die ik besproken heb en die gelinkt zijn naar de sites van Tazzy Jenninga.

Ik hou van horror, fantasy en spanning:

  • Boeken en romans:

  • Overzicht blogs op HEBBAN :

Van 2016 tot 2019 heb ik wat blogs op Hebban gepost :

Zoals sommige van jullie weten ben ik ook “actief” op Hebban. Ik hou mijn gelezen boeken zo goed als het gaat bij en blijf op de hoogte van hersensspinsels van andere lezers en de uit te komen boeken.
Actief tussen aanhalingstekens want ik heb altijd  chronisch tijdgebrek.  November 2016 ben ik ook een blogje begonnen op Hebban met het idee hier regelmatig te posten. ( drie keer raden, niet echt gelukt…).

Hier vind je een overzicht (met link) van mijn berichten

Blogs op Hebban:

The Friday Five 

Op Twitter zag ik een bericht van Joost die ‘ The Friday Five ‘ leven in wil gaan blazen in boekbloggersland. Joost is ook bekend als NerdyGeekyFanboy en bespreekt niet alleen young adult boeken op zijn blog  maar ook  zijn fandoms ( oa. anime) en zijn avonturen als blogger, bezoeken aan festivals, films en series die hij kijkt etc.

Zijn idee voor ” The Friday Five” leek mij erg leuk om bij aan te sluiten en om de keren dat het onderwerp mij ligt hier een item aan  te wijden. Zoals je kunt raden zullen deze op vrijdag worden geplaatst.  Het idee om zo op een andere manier naar boeken te gaan kijken en er even bij stil te staan is weer eens iets anders  maar ook om de bijdragen van andere bloggers te lezen en hun invulling hierover te lezen lijkt mij erg leuk. Sowieso is het altijd top om andere blogs te ontdekken.

Hieronder vind je een overzicht (met link) naar de Friday Five’s die je op mijn blog kunt vinden

Puzzles:

Naast mijn liefde voor lezen is het maken van legpuzzels ook een grote hobby van mij. Het liefst dan ook puzzels met een boekenthema…
Hieronder vind je de links naar de puzzelblogs die ik heb geplaatst: