conniesboekkies

mei2016 106

Vanaf het moment dat ik een boek vast kon houden heb ik gelezen!
Jarenlang met plezier in de boekhandel gestaan en altijd en overal boeken om mij heen…
Helaas moest ik de boekhandel verlaten en ben ik werkzaam geweest in de meest uiteenlopende winkels en de thuiszorg.

In september 2014 ging het roer in zijn geheel om te gaan ‘werken/leren’in de zorg.. waar ik mij met veel enthousiasme in heb gestort… Inmiddels mijn diploma verzorgende IG3 gehaald, daarna verpleegkunde niveau 4 en een cursus kwaliteitsverpleegkunde en op zoek naar een volgende uitdaging in de ouderenzorg.

Sinds maart 2014  schrijf ik recensies voor Boekenbijlage, ben ik gestart met een pagina op Facebook en kan je mij vinden op Hebban, instagram en pinterest ( al ben ik op die laatste niet zo actief).
Omdat ik mijn meningen over andere boeken, boekennieuws, tips en aanverwante zaken ook kwijt wil ben ik gestart met dit blog.

Ik schrijf recensies met een heel leuk team voor Kinderboeken & Y.A die heel fanatiek is op facebook .  Daarnaast maak ik deel uit van de Feelgood community gestart door Nanda Roep en van het DVP streetteam.  Kortom zoveel boeken en zo weinig tijd….

Mijn dochter Femke ( 2003) is ook een echte boekenliefhebber, op mijn blog vind je haar hoekje met boekennieuws. Helaas staat dat nu even stil maar omdat ik in mijn begin jaren als blogger samen met haar las en besprak laat ik haar hoekje er toch nog even op staan.

Mijn eerste idee voor dit blog was gewoon om mijn liefde voor boeken met jullie te delen en wie weet pik je er nog een paar leuke leestips uit!