The Friday Five: boektitels die beginnen met de letter Q

De letter Q is een uitdaging die we niet uit de weg willen gaan maar na heel, heel lang spitten in mijn boekenkast kwam ik de Q serie tegen van Jackie van Laren ( dat is een soort vals spelen ik weet het ) en wel één boek met de letter Q.

lief

 de Q serie van Jackie van Laren was mijn kennismaking met deze auteur. Ze schrijft de ene feelgood na de ander en stuk voor stuk heerlijke boeken om in weg te vluchten. Deze trilogie gaat over  Nina die in de snelle wereld van de beroemde dj Wessel Quist, Q dus, terecht komt.  Twee totaal verschillende mensen is natuurlijk de uitstekende basis voor een verhaal. Inmiddels later verschenen in een ander jasje maar persoonlijk vind ik deze covers nog steeds het mooiste. ( uitgeverij Boekerij)

 

Quotum is geschreven door Marloes Morshuis en is het eerste deel van Project Z .Het ligt boven op mijn TBR stapel en ik kan niet wachten hem te gaan lezen want ik hoor alleen maar goede berichten over dit boek. Haar vorige boeken vond ik ook top dus ik weet zeker dat dit boek mij niet zal teleurstellen.

Tot zover de Q uit mijn boekenkast. 

DSC_1183

Nu verscheen er begin dit jaar nog een boek met de titel ‘de Quantum detectives” van Theo Barkel en Johan Klein Haneveld waar ik nog wel nieuwsgierig naar ben maar meer titels met de Q schieten mij niet te binnen.

Jullie nog tips met een Q om mijn top vijf mee aan te vullen? 

Ik ga zeker nog even spieken en inspiratie op doen bij andere bloggers:

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s