The Friday Five : wat vraag ik aan Sinterklaas?

Wij hebben dit jaar voor Sinterklaas lootjes getrokken en kopen cadeautjes voor de aardigheid voor een klein bedrag dus eigenlijk geen bedrag waar je een of meerdere boeken kunt aanschaffen. Ik heb wel een pocket met misdaadverhalen van vijf euro er op gezet en een boekenbon. Wie weet als ik die scoor kan ik wat bij leggen en een van de bovenstaande vijf titels aanschaffen..

9789022588604 Van David Nicholls hoor ik alleen maar positieve geluiden dus misschien hoogste tijd om daar een boek van op te pakken?

9789022585276 Een prettige vlot lezende thriller op zijn tijd voor tussendoor is altijd fijn dus prima voor in de schoen !

5d8460a60a0018.08186779Ik heb tot nu toe alles van Eva Burgers gelezen dus wil ik deze ook niet overslaan. Ik ben niet altijd even enthousiast over haar werk maar hoop dat dit een leuke verrassing zal zijn.

5d0871fc441522.47273322 Ook al veel over gehoord en lijkt mij echt een goede thriller. Sowieso verschijnen bij deze uitgeverij veel toppers dus denk ik dat deze mij ook wel zal bevallen.

9200000102508443 Van deze titel word ik al helemaal vrolijk. Ik heb een zwak voor luiaards en als Tim Collins (onder andere bekend van de kinderboeken Nurdius Maximus) een luiaard zijn geheimen voor een gelukkiger leven laat delen kan dat toch wel een toppertje zijn? Het belang van rustig aan doen en het vinden van je chill modus daar ben ik zeker aan het einde van het jaar ( en midden in mijn examenjaar) wel aan toe…  Leren vertragen.. .kom maar op! De luiaard leert ons om lekker te blijven hangen en te glimlachen, ongeacht wat er op ons pad komt.. mooi….  Ik zeg : 2020 het jaar van de luiaard !

Welk boek vraag jij cadeau ?

 

ps, uiteraard was ik weer ongeduldig en kon ik niet wachten dus heb ik het boek van Collins al met plezier gelezen en ligt het boek van Eva Burgers al op mijn leesstapel…

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s