Friday Five: 5 titels die al langere tijd ongelezen in je kast staan…

Nu zou je denken dat dit onderwerp geen probleem moet zijn daar ik meer dan driehonderd ongelezen boeken op mijn TBR-pile heb liggen. Niets is minder waar en ik moet zeggen dat ik mij meteen bedacht deze berg in mijn vakantie voor de zoveelste keer eens kritisch moet bekijken.  Ik doe wel eens een poging op mijn blog om het bij te houden qua aantallen wat er in huis komt en wat op de gelezen stapel komt maar na een klein jaartje ben ik daar mee gestopt. Voor het antwoord op deze Friday Five heb ik mij beperkt tot het bekijken van de voorste stapel want ik had geen puf alles door te worstelen.  Bij mij gaan recensieboeken altijd voor en zo krijg je dus van zelf een berg die je niet weg kunt lezen in die paar weken vakantie per jaar..

Ik kwam er achter dat ik over een maandje weer naar Castlefest ben geweest en zag al snel een aantal boeken die ik daar kocht maar nog moet lezen. Die zal je hieronder dan ook aantreffen. Uiteraard smokkel ik daar weer een beetje mee en tel een trilogie maar als 1 titel..

20190712_090426De legende van Toran is een fantasie – trilogie van Joshua J.B.Telkamp. Aangeschaft vorig jaar op Castlefest mede omdat de auteur  zo enthousiast kon vertellen. Helaas liep  mijn voornemen om het zo spoedig mogelijk te gaan lezen volledig in de soep en ga ik nu proberen ze in ieder geval deze maand te gaan lezen.

20190712_090407  Droomwandelaar bestaat uit twee delen en is geschreven door Inge Pietjouw, uitgeverij Zilverspoor. Ook een gevalletje Castlefest, ook fantasy en hoewel ik heel nieuwsgierig ben naar het verhaal er nog niet aan toegekomen.

20190712_090357 De orde van de poortwachters ligt ook al een jaartje op mij te wachten. Geschreven door Liv Veyn, uitgeverij Godijn Publishing en al veel goeds over gehoord. Voordeel van mijn lange wachten is ik niet zolang meer hoef te wachten op het vervolg want ik heb de trailer al voorbij zien komen.

20190712_090351Wildernis van Jane Harper is een thriller die ik menig maal op sociale media voorbij zag komen.  Hoewel het een titel is uit 2017 is heb ik hem zelf nog niet zo lang geleden aangeschaft en ligt hij op de stapel om mee te nemen op vakantie. Ik lees graag spannende thrillers op mijn vakantie en dat gaat met dit boek zeker goed komen.

20190712_090333Vergeet me niet van Julia Heaberlin kocht ik puur vanwege het feit dat ik haar vorige boek met plezier had gelezen en op de cover. Ook deze ligt op de vakantie stapel…

Dus met deze Friday Five titels komt het wel goed op niet zo’n erg lange termijn.  Misschien moet ik na het doorspitten van al mijn nog ongelezen boeken- berg een Friday Five maken van  “boeken die nooit gelezen gaan worden.. ”  (wie weet.. ) .

Benieuwd naar wat andere bloggers nog ongelezen op de plank hebben staan? Check de blogs die hieronder staan:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s