The Friday Five : boektitels die beginnen met de letter T

 

Een dagje later dan de planning is hier mijn Friday Five  met als thema boektitels die starten met de letter T 

Tegenwereld van Tamara Geraeds ( 9789492099143/2016 uitgeverij Quasis) is een kort verhaal uit de  splinter-serie. Elke maand verscheen een verhaal waarbij toch wel de nodige aanraders tussen zaten. Dit was daar een van !

Tropenjaren van een lintworm  van Josine van Boxmeer ( 9789491773723/2017 uitgeverij Palmslag) gaat over hoe je jezelf kunt verliezen door een burnout. Een autobiografisch verhaal , vlot geschreven en kritisch over de zorg die ze ( niet) kreeg.

Toffee van Sarah Crossan ( 9789020654660/2019 uitgeverij Kluitman). Ik ben liefhebber van de verhalen in vrije versvorm van deze auteur. Dit verhaal gaat over Allison die weg loopt om te vluchten van haar gewelddadige vader en denkt te schuilen in een leeg huis . Daar blijkt echter Marla te wonen. Marla heeft dementie en denkt dat haar jeugdvriendin Toffee bij haar is komen wonen. Een wonderlijk verhaal over een wonderlijke ‘vriendschap’. 

Tusk  van Koen van der Cruyssen ( 9789463652179/2020 uitgeverij Elikser) gaat over een televisieconcept wat zich afspeelt in Afrika. Twee bekenden moeten het daar drie dagen met elkaar uitzingen en dit keer loopt het heel anders dan verwacht.  Wat begint als een uitstapje voor de kijkcijfers loopt uit tot een thrillerachtig drama. Voor mij een prima kennismaking met de auteur al had het boekje wel wat dikker gemogen.

Toevluchtsoord  van   Anthonie Holslag ( 9789492099211/2017 uitgeverij Quasis)  is de hekkensluiter. En wat voor één!   Het is een heerlijke horror die ik iedereen kan aanbevelen ! 

Wil jij weten welke titels de andere bloggers konden vinden voor hun Friday Five ? Bezoek hun blogs:

 

 

1 Comment

  1. Pingback: In de afgelopen week ( 22 tot 28 februari) | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s