Books & puzzles …

Naast een lijstje met wat ik gelezen heb in april leek het mij leuk om ook even mijn gelegde puzzels van april te delen met jullie .

IMG_20210416_070004_070

Deze puzzel had ik te leen gekregen en naast de ijsberen zijn er toch wel degelijk een paar puzzels te spotten.

Deze puzzel is van het merk Galison en heet ” ideal bookshelf “. Wederom 1000 stukjes en lekker weg te leggen. Ik had wat meer uitdaging verwacht maar hij was zo gedaan.
Anatolian is een heel prettig puzzelmerk. Fijne stukjes die perfecte dikte hebben en ook goed weer los te halen zijn. 1000 stukjes boekenpuzzelplezier ( excuus de foto had scherper gemogen).
Een puzzel van Gibson tussendoor, ik dacht dat er wat boekjes in de kastjes stonden maar bij het nader bekijken van de afbeelding bleek de naam van de puzzel te kloppen ” scent ” en bleken de boekjes luchtjes te zijn…
Deze puzzel heeft wat meer moeite gekost. 1500 kleine stukjes. Ik kon geen bloemetje meer zien. De afbeelding is er een van Aimee Stewart en hij heeft ” Fairy bookcase” Geen elfje te bekennen trouwens.

Ik vind het zo leuk dat ik elke keer weer boekengerelateerde puzzels weet te vinden. Mocht jij er nog een weten hou ik mij aanbevolen.

Deze drie puzzels zijn mijn nieuwe aanwinsten en wil ik komende week/ weken gaan leggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s