Friday Five : de eerste vijf boeken die ik besprak op mij blog

De Friday Five staat vandaag in het teken van de eerste vijf besproken boeken op je blog…

Dat is even graven en er dan ook nog achter komen dat je blog nu vijf jaar bestaat. Grappig het moest zo wezen. Misschien een idee om dat een beetje te vieren? Wie weet daar ga ik even op broeien en ondertussen lezen jullie hieronder welke vijf boeken ik het eerst op mijn blog besprak.

Ik begon in 2014 met recensies voor de site Boekenbijlage en zo rolde ik een beetje het bloggersland binnen. Met de beheerder van Boekenbijlage had ik contact wat ik voor die site zou lezen en het leek mij al snel leuk om ook andere boeken te bespreken maar ook bijvoorbeeld boekpresentaties en ander boekennieuws dus zo werd mijn blog geboren.

omslag-titel-print-h800-crop-hq 24 juli 2014 “zinloze vrouw “ van Marije Onstenk , een verhaal over een mishandelde vrouw wat rauw op je dak valt en je in één zucht uitleest.

29 juli 2014  Bob de straatkat/ wereld volgens Bob  James Bowen.  Hoewel ik geen kattenmens ben kon ik deze verhalen wel waarderen al heb ik wel het idee dat na het eerste deel het wel klaar was.. Veel herhaling in het vervolg. Het prentenboek wat later kwam was wel weer erg leuk.

11 augustus 2014 Darth Paper slaat terug  Tom Angleberger. Een goed zelfstandig te lezen tweede deel. Vol humor en een van de boeken die ik samen met mijn dochter (toen 11) las en besprak

14 augustus 2014 De strandwacht Marielle Middelbeek, een vermakelijke jeugdthriller

17 augustus 2014 De uitburgering van Friedjof Madsen Silvia Toebak, heerlijke roman met glimlach gelezen. De humor heeft af en toe een klein zwart randje en daar hou ik wel van.

Wil je weten wat de eerste boeken die de andere bloggers van de Friday Five bespraken? Bij deze de links naar hun blogs:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s