The Friday Five : boeken die beginnen met de G

DSC_0380Boektitels met de G

Voor de G heb ik twee boeken die ik nog moet lezen, een boek waar ik al een paar keer in begonnen ben maar nog uit moet lezen, een (kinder-) boek die qua onderwerp een van de eerste was die dit bespreekbaar maakte en een boek wat onderdeel is van DE fantasytrilogie die elke liefhebber van het genre gelezen moet hebben…

DSC_0385Gebroken soep van Jenny Valentine is een y.a. dat veel lovende woorden kreeg. Ik heb het ooit gekocht tijdens een actie-week maar het is eigenlijk blijven liggen. Geen idee waarom want het lijkt mij toch een goed verhaal. Op de te-lezen-stapel dan maar! ( 9789024571819 uitgeverij LS Amsterdam).

DSC_0381Marcel Vaarmeijer schreef de gloriedagen van Walter Gom, een roman waar ik veel mooie dingen over heb gehoord. Ik ben er meerdere malen aan begonnen en nooit helemaal uitgelezen. Op een of andere manier kwam het er nooit van.  (isbn 9789024565610 uitgeverij LS Amsterdam).

DSC_0384Bart Römer ken ik meer van zijn televisiewerk dan van zijn jeugdboeken. Dit boek is zijn tweede boek. Ik kocht het ooit in de opruiming en het ligt, je raadt het al, nog in mijn ‘nog-te-lezen-kast’ . (isbn 9789044321944 uitgeverij House of Books).

DSC_0382george was een van de eerste kinderboeken met het transgender onderwerp. Het is een topper geschreven door Alex Gina en uitgebracht bij uitgeverij Kluitman.

DSC_0383 Gormenghast van Peake. Hier ga ik geen uitleg aan geven. Iedere fantasy liefhebber moet dit gewoon gelezen hebben!

Voor wie The Friday Five wilt lezen van andere bloggers :

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s