“24 uur ” Marcel van Driel

49789020609738/2023

Marcel van Driel, uitgeverij Kluitman, jeugdthriller

In de spannende novelle reeks is de titel ” 24 uur ‘ verschenen van Marcel van Driel.

Jaren terug hebben mijn dochter en ik genoten van “superhelden” van deze auteur. Prijken nog steeds in haar boekenkast. Toen deze novelle op de deurmat viel lukte het mij  om hem te onderscheppen en als eerste te lezen. Ik las het verhaal in één ruk uit!
Een echte page – turner…. ( is daar een goed Nederlands woord voor? )
Het verhaal : Claire werkt als flits bezorger. Op een koude winteravond brengt ze haar laatste bestelling weg. Op het adres treft ze echter twee gewapende jongens die hun tijd doden met het opjagen van mensen. Nu is Claire aan de beurt. Zonder geld, telefoon, jas en schoenen moet ze 24 uur uit de handen van haar jagers blijven, dan blijft ze leven. Claire merkt dat de jongens vals spelen en ze zal haar eigen spelregels moeten maken.
Marcel van Driel beheerst de kunst van het vertellen. Hij weet de lezer bij de proloog al te grijpen en niet meer los te laten.
Het is net of je samen met Claire op de vlucht bent en in supersnel tempo raas je door het verhaal in de hoop dat Claire zal winnen van deze meedogenloze jongens.
Spannend van begin tot einde, dit smaakt naar meer! Het is de eerste novelle van de auteur in deze serie van Kluitman , hopelijk volgen er meer!
Cover-Ik-lees-Nederland-2023
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s