“lasergame” Maren Stoffels

nov 9789025884222/2022

Maren Stoffels, uitgeverij Leopold

Silvijn en Noor besluiten hun ruzie met klasgenoten Milan en Fee uit te vechten in de lasergame-hal van Silvijns ouders.  Midden in de nacht. Terwijl ze denken daar alleen te zijn dringen er twee figuren binnen met bivakmutsen op. Nu moeten ze samen de inbrekers te slim af zijn.

Een lekker spannend avontuur in prettige grote leesletter en korte hoofdstukken. Hierdoor zullen de kids die met minder plezier lezen en niet snel een boek pakken er zeker ook plezier uit kunnen halen. Vooral ook omdat het makkelijk wegleest.  Het zit goed in elkaar van begin tot het einde.

Een lekker spannend avontuur in prettige grote leesletter en korte hoofdstukken. Hierdoor zullen de kids die minder lezen er zeker ook veel plezier uit kunnen halen. Vooral ook omdat het makkelijk wegleest. Het zit goed in elkaar van begin tot einde.

Realistisch, korte zinnen en taalgebruik passend bij de leeftijd van de doelgroep. Ook de onderwerpen die voorbij komen kunnen zo uit hun eigen belevingswereld komen (ruzie, samenwerken, vriendschap, gaming, kracht van social media en de groep) en dat vindt het ook nog plaats in een heuse lasergame locatie.

Maren Stoffels heeft wederom laten zien dat zij zich goed kan inleven in het publiek waar voor zij schrijft.
categorie jeugdthriller, 12plus
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s