De afgelopen week : 21 tot en met 27 juni

terra ultimaEen van de mooiste boeken die ik in mijn handen mocht houden.  ” Terra Ultima ” van Raoul Deleo.  Een schitterend boek vol bijzondere dierenprenten. Ik hoop jullie hier snel meer over te vertellen.  Een boek wat wat je door moet blijven bladeren. Wat een mooie illustraties ! 

Verder heb ik mijn bijdrage gedaan aan de blogtour ‘vals zingend schaap ‘ en ‘ Knots ‘ , een grappige roman en een heel grappig kinderboek ( links hieronder).  

Boekenpost 

Er vielen deze week vijf heel uiteenlopende boeken op mijn deurmat. Een thriller, een horror , een bundeltje met waargebeurde stukjes, en twee kinderboeken. De thriller is van Yvonne Franssen en heet Oscar. Over hoe het leven verandert van Ilse als haar zoontje Oscar verdwijnt. De horror is een bundel korte verhalen van Terence Geurts die ik ga lezen voor het Selfpub café van Kim Verheugen en Shirley Pelikan. Van Cato van Burgh kreeg ik een bundeltje van verhalen die zij mee maakte als maatschappelijk werker in een woonzorgcentrum. Klinkt beetje Hendrik Groen- achtig maar dan wel echt gebeurd, we gaan het lezen. De kinderboeken gaan over ‘wanneer ben je normaal, wat is normaal ? ‘ van Danny de Vos en Aby Hartog stuurde het boek ‘Miro & Tesla kiezen een beroep. Perfect voor het kinderboekenweekthema over beroepen dit jaar.

Gelezen deze week

  • Theo Barkel            Shadajaël deel 3
  • Maurice Sedak       Max en de Maximonsters
  • Raoul Deleo           Terra Ultima 
  • Ronald vd Pol         het rode dossier 

Geplaatste berichten :

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s