In de afgelopen week : 29 maart tot 4 april

Het kampeer gevoel in huis is nog niet helemaal verdwenen. De keuken staat maar niet zonder slag of stoot, nog iets met ontbrekende electra en apparatuur, maar we kunnen koken en afwassen dus het begin is er.  Daarnaast proberen de boel in huis weer stofvrij te krijgen want zo’n stukadoor laat zijn handtekening wel achter ( in ieder geval zijn stof). Dus ook weer een week zonder gepuzzel terwijl ik zo’n leuke stapel nog heb liggen die roepen gemaakt te worden. Die bewaar ik maar voor de vakantie.  De afgelopen dagen lekker aan het lezen geslagen en al een zestal titels gelezen, waarvan twee digitaal en vier voor Kinderboeken & Y.A.

Gelezen deze week

  • Angelique van Dam           het geheim van de WIFI
  • Gary Northfield                  Derek het schaap
  • Rico Hop                            Dwars & Co 
  • Guy Bass                            meester Sleutelbeen
  • Jen Minkman                     dwaallicht
  • Elly Godijn                          ik droom

Boekenpost 

Voor het selfpub café ga ik ‘ duistere geheimen ‘, twee thriller verhalen van Ellen Kusters en K.T. Sterling. En voor ‘de club van echte lezers’ mag ik ‘de bange mense’ van Daan Heerma van Voss lezen. Een zoektocht naar de bron van onze angsten. Een onderwerp wat mij raakt dus ik ben heel benieuwd naar dit boek.

Verder ontving ik weer een doos van uitgeverij Aspekt. Bij het typen van dit blog had ik daar nog geen foto van dus die houden jullie nog tegoed. Plan is komende week wat boeken van Aspekt die ik heb mogen ontvangen te benoemen. Het is zo’n stapel daar kom ik voorlopig niet aan toe en sommige titels verdienen het toch om even benoemt te worden.

overzicht geplaatste berichten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s