In de afgelopen week ( 1 tot 7 februari)

 

DSC_1506

De eerste week van februari heb ik niet één boek uitgelezen.  Voor veel van jullie niet zo ‘ een ding’ maar voor iemand die meestal elke week wel een paar boeken per week leest een vreemde gewaarwording.  Ik ben wel begonnen in een drietal boeken ( twee jeugdboeken waaronder eindelijk ‘ Quotum’ van Morshuis, en een roman ).  Afgelopen week nogal een drukke agenda gehad én mijzelf maar weer eens verwend met een paar leuke puzzels. ( zie foto).

Boekenpost:

Ik ontving van Veronique ( Veronique’s boekenhoekje) het boek ‘het offer van Scarlington’ van K. R. Valgaeren. Een auteur waar ik eerder een Blackwell mysterie van las. We hebben een bookswap gedaan en ik heb haar mijn mooiste boek van 2020 gezonden ‘ een soort vonk‘ van Elle McNicoll. Ik ben zeer benieuwd hoe zij dit boek gaat beleven en ik laat zeker weten wat ik van het boek van K.R. Valgaeren vind! 

Daarnaast ontving ik STACH, een uitgave van uitgeverij Lemniscaat.  Vroeger vond ik de Lemniscaatkrant al erg leuk dus was zeer benieuwd hoe of wat.  Lees hier er meer over. 

Overzicht van geplaatste berichten van deze week:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s