In de afgelopen week (18 tot 24 januari)

DSC_1405

Soms gaan de weken sneller dan je denkt…. Het was een rommelige week, vandaag ook een extra dienst gedraaid, leuk om te doen want ik hou van mijn werk maar iets minder tijd voor leeswerk en andere hobby’s. Naast lezen wil ik nog wel eens een legpuzzel pakken. Maar het risico is dat als die op tafel ligt ik altijd nog dat ene stukje wil leggen zodat het altijd nachtwerk wordt.

Ik ben deze week begonnen in een drietal boeken. “Tijdecho” , een bundel korte verhalen van Leo A.A. de Jong, “het einde is nu ” een roman van Aniana Taelman en de y.a. van Hilde Spruit ” verschijningen”. Die laatste heb ik bijna uit.   Het boek wat ik deze week las voor  het selfpub-café was een grappig prentenboek ‘ keuteltje ‘ van Jennifer Weerman. 

Boekenpost!

Ik ontving naast het prentenboek “keuteltje” de roman ‘negentig seconden’ van Vanessa Thuyns (e-book). Eerder las ik van haar ‘knetterverliefd’ , een heerlijke feelgood dus ik ben zeer benieuwd of deze ook weer zo lekker weg zal lezen. Ik ga het bespreken voor de feelgoodcommunity

Verder plaatste ik de volgende berichten op mijn blog :

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s