beetje stil…

Het is jullie vast opgevallen dat het een stuk stiller is op mijn blog en andere pagina’s op social media. In plaats van elke dag een bericht hier (of een foto op instagram) lukt het mij nu bijna niet om elke week wat te posten. Mijn energielevel is vrij laag door persoonlijke omstandigheden thuis, met name slaapgebrek door burenoverlast, waardoor mijn concentratie zeer laag is. Verder zijn er nog meer dingen die spelen en lijkt mijn leven op het moment een slechte soap waar ik jullie niet mee lastig zal vallen.

Ik vond het echter wel hoog tijd om even te laten weten dat het bloggen gewoon weg nu even een lagere prioriteit heeft daar mijn tijd wordt opgeslokt door andere zaken. Gelukkig ben ik al weer redelijk uit mijn leesdip gekomen. Nu nog de energie om de gelezen boeken om te zetten tot besprekingen op mijn blog en de andere blogs waar ik voor schrijf.

Voor nu heb ik mijzelf een kleine blog-vakantie opgelegd van een dikke week zodat de druk die ik mijzelf oplegde hopelijk ook weg zal vallen.

Ik ben er in oktober weer !

Groeten en veel leesplezier,

liefs Conny

2 Comments

  1. Lief dat je het even laat weten. Zelf ben ik ook een beetje blog-moe, maar dat heeft andere oorzaken. Begrijpelijk dat het er door omstandigheden even niet van komt. Voel je vooral niet schuldig. Neem de tijd om terug te komen. Soms gaan andere zaken voor.

    Gelukkig is er altijd licht aan het einde van de tunnel. Er gaat binnenkort wat veranderen in je omgeving. Dat zal vast helpen. En bedenk: goede dingen komen langzaam (terug).

    Sterkte, houd moed!
    Hans.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s