Gelezen in maart ….

Het was ondanks alle drukte die ik had met thuis, studie en werk toch nog een prima leesmaandje. Wel betrap ik mij er op dat ik heel veel lees maar de tijd niet echt kan vinden om rustig te gaan zitten en mijn mening over de boeken te noteren.  Gelukkig heb ik voor de komende periode nog slechts drie recensie exemplaren liggen dus hoop ik komende week mijn achterstand wat weg te werken.

In deze bizarre tijd zijn er nu eenmaal een hoop andere prioriteiten. De hoogste is het steunen van mijn gezinsleden en de laatste loodjes volbrengen van mijn opleiding. Daarnaast is, en blijft, lezen een prima afleiding.

Er waren weer juweeltjes van jeugdboeken:  leugenaar, leugenaar en zo vrij als een vogel  zijn originele verhalen en zeker de moeite waard. Het boekje van Cindy Hoetmer koos ik puur op de cover , luiaard freak die ik ben…  Helaas viel de inhoud mij behoorlijk tegen. Min of meer opmerkelijk, meer min dan meer en ik weet ook niet of ik hier nog tijd aan ga besteden om het te bespreken.  Verder moest mijn dochter  de klucht van de koe  lezen voor school. Omdat ze zo moest zuchten dat het zo saai was heb ik het ook even gelezen en ik moet zeggen als een school jongeren aan het lezen wilt krijgen moet het niet dit soort verhalen uitkiezen. Ik betwijfel ook ten zeerste dat als je dit nu aan een uitgeverij zou voorleggen of het dan wel zou worden uitgegeven. Gelukkig was het superdun maar het bleef zonde van mijn tijd. Marc Uwe Kling maakte het wel weer meer dan goed, een filosofische kangoeroe die het leven van een man opfleurt terwijl hij er wel heel aparte opvattingen op na houdt.  Kortom het was weer een gevarieerde leesmaand.

De titels die ik las op een rij:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s