Gelezen in februari

Februari was een heel, heel stil leesmaandje voor mij. Ik had nu eenmaal even heel andere dingen aan mijn hoofd. Leef als een luiaard is iets wat ik mij nog niet heb kunnen aanleren. Ik heb dit boekje doorgenomen en moet zeggen dat ik het boekje van Tim Collins veel leuker vond, vandaar mijn stukje waarbij ik beide titels naast elkaar lag om mijn bevindingen te laten weten.

Verder was er weer een heerlijke roman verschenen van Nanda Roep Leugens in de lente  is een heerlijke verhaal om even in te verdwijnen maar net met ietsje meer dan in de standaard feelgood. Ik vond het wel wat spannend deze te gaan lezen omdat ik contact heb gehad met Nanda over haar vernieuwde site met daarop een feelgoodcommunity en dan ben je toch meer betrokken bij een auteur. Ik bedacht wat als ik dit boek nu enorm slecht ga vinden? Maar goed dat was niet het geval dus dilemma was meteen uit de lucht.

Het tweede deel van Hetty Kleinloog was weer genieten, voor liefhebbers van Hendrik Groen een aanrader, en de roman van Lucia van den Brink was heel mooi.

Komende maand zien we wel wat die brengt. Ik de boekenweek is er een meet&greet met auteurs in de bibliotheek van Katwijk. Ik hoop dat ik vrij ben er hier naar toe kan. Verder staat er weinig op de agenda omdat ik druk genoeg zal zijn met mijn laatste examengesprek op school voorbereiden en mijn laatste praktijkexamens. Het einde van de studie is in zicht en dat is heerlijk. (eens kijken of ik vol kan houden hierna niets meer te gaan doen qua studie… )

Gelezen titels:

  • Lucia van den Brink         Niemand zoals hij
  • Hetty Kleinloog                  Volle kracht
  • Nanda Roep                         Leugens in de lente
  • Ali Benjamin                       Op zoek naar Paulie Fink
  • Marc Uwe Kling                  De dag dat oma het internet kapotmaakte
  • Nico de Braeckeleer           Vampier app
  • Jennifer McCartney            Leef als een luiaard
  • Polspoel&Campmerhout   De mollen van Petite Bois

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s