Feelgood community op nandaroep.nl

Met veel plezier heb ik in mijn blog-periode de boeken van Nanda Roep gelezen en haar via sociale media ‘ontmoet’ en leren kennen als een enthousiast schrijver en uitgever. Toen ik persoonlijk contact met haar kreeg waarin ze vertelde over haar vernieuwd site die naast ruimte voor  haar uitgeverij en haar plazza patata project ook een voor feelgood boeken heeft gekregen was ik meteen nieuwsgierig.

Op haar vraag om mee te denken en op deze site als blogger mijn tips met de lezers te delen voelde ik mij vereerd. Het is natuurlijk hartstikke leuk om dit te doen en zo de boeken uit de genre weer eens op een voetstuk te plaatsen. Het is een genre waar vaak wat lacherig en negatief over wordt gedaan. Terwijl elk boek waardoor je je lekker voelt eigenlijk een feelgood titel is ( of zie ik dit verkeerd? ).

Neem een kijkje op de site, meld je aan voor de leesclub.  Er worden boeken besproken, tips gegeven en titels aangeraden (of afgeraden). Geef jou mening over dat boek en vertel wat jou mooiste feelgood boek is !

83107278_862967030792733_989335624735795914_n(1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s