unboxing Zilverspoor box

20190815_074531 Er is niks zo leuk als ouderwets per post een pakje te mogen ontvangen en het uit te mogen pakken. Voor uitgeverij Zilverspoor mag ik mee doen aan de blogtour rondom twee van hun nieuwe titels en hoewel ik de boeken op Castlefest al in mijn handen had,  heb ik mij toen kunnen inhouden en ze niet meteen meegenomen. Ik had nog wel wat leesvoer liggen en had van J. Sharpe gehoord dat het toegezonden zou worden met extra goodies dus ja dan ben je wel over te halen. Al kosten het wel een nachtje bedenktijd want ik ben zo enorm benieuwd naar deze boeken !

20190815_075000 eerst maar uitpakken (excuses voor de verkeerde belichting van de foto). Een nieuwe catalogus met uitgaven van Zilverspoor lacht mij toe, evenals een printje met uitleg over de blogtours en twee kaarten met handtekening van de auteurs. Altijd leuk. Een snoep-versnapering en een steampunkbril.  De steampunkbril snap je als je de cover van Schemerzone ziet.

En nu waar het allemaal om draait…….

Donkere herinneringen  J. Sharpe : 18 ijzingwekkende, spannende, emotionele, fantasierijke en magisch realistische verhalen van de auteur van o.a. Eden, Gebroken geheugen, Syndroom en Reflectie.

Schemerzone J. Sharpe en Cocky van Dijk : een young-adult over Zoë. Zoë leeft voorbij de schemerzone, op het gedeelte van de wereld waar de orizon al in geen eeuwen meer heeft geschenen. Ze is een Afvallige, omdat ze het lichtgen mist. Op haar zestiende verjaardag wordt ze uit het weeshuis gezet en moet ze voor zichzelf zorgen. Met gevaar voor eigen leven besluit ze naar de schemerzone te gaan om te jutten, zodat ze wat spulletjes heeft om te verkopen.  Als ze tijdens het jutten op een lijk stuit en een chip vindt, wordt haar wereld op zijn kop gezet.

 

 

20190815_075109

Op 17 september mijn bijdrage aan de blogtour ‘donkere herinneringen ‘ en op 22 oktober mijn bijdrage aan die van ‘ schemerzone’.  Nu maar hopen dat ik nog zolang mijn mening voor mij kan houden want dat ik de boeken deze week nog ga lezen is natuurlijk niet verwonderlijk….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s