Het beste van 2018: horror, fantasy, science-fiction

Nu denk je bij het lezen van bovenstaande titel dat het wel een beetje bij elkaar gestopt is en het ene genre niet te vergelijken valt met het ander. Dat is aan de ene kant wel zo maar als bedenkt dat sommige bloggers gewoon een Top Tien maken van alles wat ze dat jaar gelezen hebben ongeacht het genre en je daar bij optelt dat ik niet val elk genre genoeg titels gelezen heb voor aparte Top 3tjes is het niet eens zo een gekke combinatie. Het was wel even dubben en afwegen want eigenlijk had ik vijf titels die ik bij iedereen onder de neus wil stoppen…

3.

Blackwell

De derde plaats is voor Kevin Valgaeren met zijn mooie donkere Blackwell, een mistige omgeving, een spookschip, genoeg ingrediënten om de lezer lekker te laten huiveren.

2.

reflectie

J. Sharpe schreef met reflectie weer een geweldig verhaal. Een verhaal wat de lezer op het verkeerde been weet te zetten. Vleugjes van verschillende genres en van mij mogen de boeken van Koonts en King van de plank en zijn boeken er op.

1.

lijkenkrabber

Over de nummer 1 hoefde ik niet na te denken. Dat is voor mij de verhalenbundel van Tom Thys. Horror, gruwel, goor, grotesk, het kan niet op. Over verval, ziekte en misvorming. Voor liefhebbers en mensen met een sterke maag een aanrader !

1 Comment

  1. Pingback: Het beste van 2018… | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s