Het beste van 2018: Biografie/geschiedenis/ Mens&Maatschappij/ gezondheid

Voor het gemak de autobiografie/ biografie op een stapeltje gelegd bij de geschiedenis /non fictie. Soms is het lijntje dun tussen genres. Vervolgens dit stapeltje maar weer bij mens, maatschappij en gezondheid gelegd.Immers gaat een boek als ‘ legaal maar fataal’ over gezondheid maar ook over een maatschappelijk probleem en is het ook weer non-fictie. Vandaar deze gecombineerde lijst.

Op 3:

Taal voor de leuk van Paulien Cornelisse is een heerlijk boekje, vol met ‘oh ja’ momentjes die soms best genant zijn. Ze schrijft zoals ze praat en al lezend had ik het idee dat zij het aan mij voorlas. Een echte aanrader voor taalliefhebbers.

Op 2:

Voor Boekenbijlage mocht ik deze bijzondere biografie lezen. Een verhaal over een bijzondere man. Een verhaal over de Tweede Wereldoorlog maar niet één als zo veel ik al gelezen had. Een verhaal wat raakt. Verhalen over de Tweede Wereldoorlog moeten mensen blijven vertellen.

Op 1:

Het groot complimentenboek

Mooie complimenten, foute complimenten, slechte-timing complimenten, uitgestelde complimenten. Complimenten in soorten en maten. Met humor en in prettige schrijfstijl word je wegwijs gemaakt in complimentenland. Ieder mens vaart wel bij een mooi compliment. Soms kan je met een heel klein compliment iemands dag al maken. Mooi toch?

De boeken die ik las in deze genres:

1 Comment

  1. Pingback: Het beste van 2018… | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s