Het beste van 2018…

Het einde van het jaar en dus zie je overal weer lijstjes verschijnen over de meest uiteenlopende onderwerpen maar in boekenblogland voornamelijk de lijstjes met boeken die wij zeker meer dan de moeite waard vonden om te lezen.   Zoals altijd heb ik dan keuze-stress omdat ik zo slecht in kiezen ben en ook heel veel uiteenlopende genres lees. Appels met peren vergelijken.

Op Twitter hield ik een kleine poll. Een top tien over alle titels, een top vijf of top drie per genre of gewoon per genre het leukste, grappigste, spannendste of beste boek. Even twijfelde ik aan de optie ‘ slechtste boek per genre” maar dan zou niet zo positief zijn en ik probeer altijd  uit alles wat ik lees iets positiefs te halen.  Dus die optie heb ik laten varen. 

In de lijst  “  gelezen in 2018 “ vind je alle titels die ik afgelopen jaar heb mogen lezen. Een klein aantal digitaal maar veelal fysieke boeken. Van de meeste titels schreef ik mijn recensie voor mijn eigen blog of de sites Kinderboeken en Boekenbijlage. De recensies vind je terug  via de link op de titel.

De boeken waar ik mijn persoonlijke top drie met jullie gaan delen  heb ik in de volgende categorieën  onder gebracht:

Benieuwd hoe jullie mijn favorieten beoordelen en wat jullie beste boek van 2018 is geweest !

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s