september wordt drukke maand..

cadeautje femke boekenleggers

Vorige maand had ik alle tijd om veel te lezen en bijna elke dag iets te posten op mijn blog. Nu zit we op de helft van september en ik merk dat de drukte van het dagelijks leven er weer andere prioriteiten zijn die dagelijks posten belemmeren.

Gelukkig staat de agenda vol met leuke dingen. Zo had ik afgelopen week op mijn werk een WAD –training. Een nieuwe visie ( Waardering, Aandacht en Deelname) over bejegening , bewustwording en samen-doen.  Helemaal leuk nu het in een vat gaan gieten en in de praktijk brengen.  De training is voorbij nu aan de gang !  Daarnaast is de studie weer begonnen en doe ik een extra assessortraining.

Naast dit alles gaat werk en uiteraard het gezinsleven gewoon door. En gelukkig ook het boekenlezen. Zij het in een iets lager tempo maar we lezen dagelijks en hebben leuke boekendingen op de agenda.
Afgelopen vrijdag een y.a boekleesclub en die zondag erna een y.a. meeting bij de plaatselijke boekhandel. Hier hoop ik morgen een blogje over te schrijven.

Op 22 september komt Tosca Menten naar Noordwijk. Als moeder van oud ambassadeur ga ik toch proberen die dag even langs te komen om naar Dummie de Mummie te zwaaien.

Verder staan er nog een aantal blogtours op het programma en niet te vergeten de Boekenweek voor jongeren 2018. Deze is van 16 tot 29 september ( het boekenvak kent altijd themaweken die langer dan zeven dagen duren), Laurie Lans heeft het leuke initiatief genomen om van 22 tot 29 september hier extra aandacht voor te vragen met een aantal bloggers.  Elke dag zullen deze bloggers hetzelfde thema bespreken op hun blog.

Kortom ik hoef me niet te vervelen de komende weken… (schijnt dat ik ook nog moet werken en studeren maar dat kan wel tussendoor .. )

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s