The Friday Five: wishlist

Wishlist… vijf boeken op je wishlist… tja… als echte booknerd zou dat geen probleem moeten zijn denk je dan…  Het zijn er meer dan vijf … veel meer dan vijf..

Maar daar zijn ze dan :

Over “de huivering” en ” de Wolffs Bestarium” heb ik het eerder gehad. Twee titels waar ik nog steeds met smart op zit te wachten. Allebei  moeten na verschijnen op mijn deurmat vallen en het is een nog net te lange zit om onder de brievenbus te gaan vertoeven dus geduld is een schone zaak.

Dit weekend wordt “de lijkenkrabber” gepresenteerd, helaas iets te ver weg maar in ieder geval een titel waar ik snel in hoop te verdwijnen. Ik heb eerder bundels van Tom Thijs gelezen (Diabolik en volmaakt monster) en helemaal fan van zijn verhalen.

Ook in september moet er een nieuw boek van Gratz verschijnen. “erecode”  gaat over twee broers in Amerika met een moeder afkomstig uit Iran, Kamran en Darius. Darius is soldaat en wordt beschuldigd van terrorisme. Kamran  is een populaire jongen maar door de beschuldigen rond zijn broer keert iedereen zich tegen hem en zijn familie. Kamran weet ook niet meer of hij die verhalen nu wel of niet moet geloven.   Gratz is een geweldig verteller en weet de lezer te ontroeren. Eens kijken of dit nu ook zal lukken.

“mijn moeder is gek” van Arthur van Amerongen en verschijnt in november bij uitgeverij Pepperbooks. Tot op heden heb ik nog geen boek van Pepperbooks gelezen wat mij is tegen gevallen en deze titel spreekt mij aan dus ik ben zeer benieuwd.

En zo waren we al bij vijf…

Wil je lezen wat andere bloggen over the Friday Five?  Je vindt ze hier:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s