The Friday Five : boeken die vertaald mogen worden

Deze Friday Five behoeft niet veel tekst… de titels spreken voor zich.. Er zijn zoveel mooie boeken uitgegeven in ons landje die zeker de moeite waard zijn een groter publiek te krijgen.

20180817_074721 de boeken van Terra Fabula van Peter deWillis, je kunt er niet om heen, ik ben fan ! En als ze dan toch per koets de wereld invliegen dan graag ook naar Walt Disney met de vraag ze meteen te verfilmen !

20180817_074954 Sophia Drenth is al hard aan het sparen in haar vertaalpotje want die Bloedwetten moeten wereldwijd !

20180817_074626 de verhalenbundels van Antonie Holslag mogen ook niet ontbreken. Hier zal menig mens slapeloze nachten van krijgen en bij elke rode jas de rillingen krijgen!

20180817_074527 De boeken van J.Sharpe laten je in vertwijfeling achter. Ik heb Syndroom tweemaal achter elkaar gelezen , zo goed vond ik hem en ben zeer benieuwd naar Reflectie maar weet nu al dat de hele wereld moet kunnen genieten van deze creaties !

20180817_075223 Een geheel ander genre maar zeker mustreads zijn deze twee titels over mantelzorgers. Zij hebben gezorgd voor iemand met dementie. Dementie is straks volksziekte nummer één en mensen moeten steeds langer thuis blijven wonen. De zorgen voor de naasten zijn zwaar en deze twee ontroerden verhalen geven steun en begrip bij de lezer.  Sjef van Bommel ( ik ben niet kwijt) schreef over zijn partner met LBD en Marjolijn Markus ( ik leef in een wereld die ik niet ken ) over haar vader met Alzheimer.

 

Hieronder de lijst van andere bloggers die ook mee doen met de Friday Five, lees was zij er van vinden:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s