Castlefest 2018 : was weer geweldig !

20180803_143457 (1) De zonnebril was dit jaar wel nodig want het weekend van Castlefest was er eentje van veel zonuren… en van veel boeken! Wat een heerlijk weekend heb ik samen met mijn dochter Femke weer gehad in Lisse !  Het was nog even spannend of mijn boekenjurkje op tijd klaar zou zijn. Een vriendin van mij zou hem maken en kwam met gillende banden tot stilstand voor de deur, een half uur voordat we weg zouden gaan, dus snel jurkje aan en weg waren we… Iedereen dank voor de leuke reacties op mijn jurkje!

Castlefest is voor mij voornamelijk snuffelen tussen de boeken dus ik kon mijn hart ophalen.  Dit jaar was er een koele grote tent met schrijversmarkt waar het gros van de uitgeverijen en schrijvers te vinden waren.  Verderop op het terrein kwam ik eerst Sophia Drenth tegen en helemaal aan de andere kant een stand met boeken van L.S. uitgeverij maar bij de laatste was ik zo weer weg. Groot deel had ik al of trok mij niet zo. Het leukste van Castlefest vind ik eigenlijk de schrijvers en uitgevers uit ons eigen landje en nog leuker als de schrijver zelf te vinden is bij zijn of haar nieuwe boek.

Uiteraard is de boekenberg weer uitgebreid met een aantal recensie-exemplaren die ik op kon halen bij Nienke Pool, sprak ik Patty van Delft  over haar nieuwe Drägan Duma boek ( die mee moest naar huis) en helemaal blij met het nieuwe Terra Fabula boek van Peter deWillis ! ( en ja hij is al uit, en hij was weer top! ).

Verder de nieuwe titel “zielsverwant” van Anton Wolvekamp (ook al uit) , het laatste deel van de corruptie trilogie van Ian Laverman, en tweeluik van Inge Pietjouw en een trilogie van Joshua Telkamp rijker vertrok ik na de eerste dag weer huiswaarts, met het idee de rest van het weekend niet meer met boeken te sjouwen.. je raadt het al… dat is mislukt !

Naast de mooie nieuwe boeken, de leuke gesprekken, het mogen verspreiden van de kinderzwerfboeken met Nienke en al die mooie outfits hebben we genoten van de relaxte sfeer, het (te) warme weer, en was Femke helemaal blij toen mensen haar aanspraken met de naam Hella, het karakter wat ze gekozen had voor haar outfit.

Kortom het was weer een topweekend, tijd tekort om iedereen te spreken en te ontmoeten en waarvan de datum voor volgend jaar alweer in de agenda staat !

20180804_164202bescheiden deel van boekenbuit

 

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s