” kinderzwerfboeken op Castlefest 2018″

20180805_124251 Afgelopen weekend was er weer een fantastisch Castlefest waar ik altijd elk jaar te vinden ben met mijn dochter Femke. Toen we hoorde dat Nienke  Pool van Kinderboeken dit jaar op Castlefest ambassadeur mocht zijn van kinderzwerfboek zijn wij haar spontaan gaan helpen met het verspreiden van een stapel mooie kinderboeken !

Over het hele terrein heen hebben wij boeken neergelegd en al snel zagen wij vanuit onze ooghoeken dat de boeken snel gespot werden en opgepakt ! Hoe leuk is dat !  Ook kwamen er leuke gesprekken tot stand, hebben wij het kinderzwerfboek-principe uitgelegd en kregen alleen maar leuke reacties !

Heb jij ook een boek gevonden op Castlefest?  Dan hopen we dat je er van genoten hebt en dat je het na het lezen weer lekker laat zwerven!

Op de site van kinderzwerfboek lees je meer over dit leuke initiatief!  Je kan door heel Nederland een kinderzwerfboek tegenkomen. Je herkent de zwerfboeken aan de sticker op de kaft. Hier staat op ” neem me mee!” en dus mag je het gratis meenemen en lekker gaan lezen. Als je het uit hebt, laat je het weer zwerven…

 

1 Comment

  1. Pingback: Castlefest 2018 : was weer geweldig ! | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s