The Friday Five: “mee op vakantie”

20180718_092709 (1)Ik ga op vakantie en ik neem mee… wie kent deze zin nu niet?

Als wij al op vakantie gaan dan begin ik weken van te voren al een big shopper te vullen met leesvoer. Meestal gaan de nog te lezen recensie- exemplaren er als eerste in en mag ik zeker nog een tien boeken van mijn TBR-Pile in de tas. Daarnaast worden alle andere gaatjes en hoekjes van andere tassen nog gevuld met tijdschriften, puzzelboekjes en misschien toch nog net dat ene boek…

Stel je voor dat je net dat ene boek tekort komt en NIETS meer te lezen hebt. Geef toe dat is een “booknerd-nachtmerrie” !

Maar dit jaar geen nachtmerries want we blijven deze zomer thuis. Dus ik heb in plaats van een shopper vol mijn enorme TBR-Pile die op mij wacht.  Mijn vakantie start 1 augustus en ik heb mij voorgenomen om eerst de eventuele recensie-exemplaren, die er nog liggen, weg te lezen en te verwerken om vervolgens voor de voet weg te gaan lezen van mijn TBR-Pile. Misschien lees ik wel weer een keer een ABC* als ik niet kan kiezen.  Mijn voornemen is om elke vakantiedag een boek te lezen. Wat nu al gaat mislukken omdat ik uiteraard weer drie dagen CastleFest in mijn agenda heb staan. Uiteraard mag ik daar mijn verlanglijstje gaan vervullen als ik bij een aantal schrijvers langs ga.

Het is dus onmogelijk om alle titels van mijn  TBR-Pile te noemen, laat staan alles op één foto te krijgen, dus dat ga ik niet doen. Wat ik wel ga doen is de komende zomerse weken op zondag een kinderboek of serie in het zonnetje zetten als zomerse tip en zullen er geregeld recensies komen waar genoeg vakantievoer tussen zal zitten.

Geen Friday Five dus want maar VIJF vakantie titels dat is toch veel te weinig?

Welk boek ga jij in ieder geval lezen in je vakantie?   Lees hier wat de andere bloggers voor vakantietips hebben :

 

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s