The Friday Five : gesigneerde boeken

The Friday Five staat in het teken van gesigneerde boeken.

Een beetje boeknerd heeft gesigneerde boeken, daar doe je niets aan die heb je nu eenmaal… Nu moet ik zeggen dat ik er zelf niet al te fanatiek in ben. Ik loop niet alle presentaties af voor een krabbel in een boek maar als ik zo mijn boekenplanken eens bekijk heb ik er toch meer dan ik dacht.  Ik ben dus geen handtekening-jager, daar ben ik denk te verlegen voor, maar als een schrijver zelf bij aankoop zegt “wil je er een krabbel in”zal ik geen nee zeggen. Ook leuk om per post een gesigneerd exemplaar te ontvangen!

Photo Collage Maker_U7j6nt (4) Zo ontving ik laatst nog het vierde deel in de Maalstroom-cyclus van Jasper Polane. Het ligt echt op het topje van mijn must-read stapel en dit weekend kan het eindelijk uitlezen. Gewoon gesigneerd is ook lang niet zo leuk als een boek met een persoonlijke boodschap.

De andere vier uit deze Friday Five zijn dan ook net iets meer dan alleen een handtekening

Photo Collage Maker_U7j6nt (3) Van zo’n gesigneerd exemplaar kan je alleen maar vrolijk worden ! De negen cirkels van Terrence Lauerhorn.

Photo Collage Maker_U7j6nt (2) Sophia Drenth en haar Bloedwetten draag ik een warm hart toe en hoe leuk is het om dan bedankt te worden voor je recensies.. Terwijl dat bedankje overbodig is, als zij geen goed boek schrijft kan ik geen goede recensie maken, toch?

Photo Collage Maker_1RkZ5u Vorig jaar op Castlefest kwam ik Pepper Kay en haar werk tegen. Drakenspoor  en Drakenbloed aangeschaft en meteen dat weekend uitgelezen, het grappige is van zo’n boodschap in een boek is dat je meteen wilt gaan lezen om te kijken of je de boodschap snapt, en dat doe je zeker na het lezen!

Photo Collage Maker_U7j6nt (1) Als je een liefhebber bent van aparte verhalen in het horrorgenre kan ik de bundels van Anthonie Holslag zeker aanbevelen. De korte verhalen zijn niet te versmaden . Ook schreef hij de geweldige roman  Toevluchtsoord, uiteraard ook met horror/ thrillerachtige elementen.

Na het zien van deze vijf boeken lijkt het net of ik alleen maar fantasy of horror lees, niets is minder waar, maar het is wel een genre waar ik mij graag in laat verdwijnen.

Op pinterest vind je nog veel meer foto’s van gesigneerde boeken uit mijn kast

Nieuwsgierig naar de top vijf van andere bloggers ?

Hieronder vind je de blogs die ook mee doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s