TBR April…

 

De maand loopt ten einde en mijn vakantie is begonnen ! Ik hoop in mijn vakantie een behoorlijke inhaalslag qua lezen te maken en zo mijn nog te lezen berg aan recensie exemplaren eens flink te verlagen.

Deze maand mocht ik weer een aantal heel uiteenlopende boeken lezen.  Mooie, romantische, spannende, avontuurlijke, soms voorspelbare, soms vreemde maar ook ontroerende en verrassende boeken. Het leuke van zoveel verschillende genres lezen is dat je soms een extra verrassing in je handen krijgt die jezelf misschien niet zo snel zou oppakken en anders toch mooi gemist zou hebben.  Ik denk hierbij vooral aan Een schitterende chaos  van Claire Christian. Een young adult die iedereen gewoon moet lezen!  Verder deed ik mee met de blogtour voor  instinct van Anita Henriët, een boek waar ik een heel ander verwachting van had en las ik voor Boekenbijlage het mooie boek van Frank Krake de laatste getuige, een bijzonder verhaal over Wim  Aloserij, die in de Tweede Wereldoorlog niet alleen de concentratiekampen overleefde maar ook een scheepsramp.  Een persoonlijk verhaal wat zeker een indruk achterliet.

Voor mei staat er een blogtour op de planning voor het boek  Clara van Pieter Feller en Tiny Fisscher. Een kinderboek over een stoere meid die haar tijd ver vooruit was. Het speelt zich  af rond 1911, een tijd waarin het niet gewoon was dat een meisje de wereld wil gaan ontdekken. Verder mag ik voor Nienke Pool en haar kinderboekensite een aantal boeken lezen/recenseren waar het hilarische boek van Marieke van Hooff er één van is. De titel ” dit boek gaat niet over mevrouw Moes en haar kakkerlakken” liet mij al lachen en de inhoud zelf is gewoon geweldig !  Fans van David Walliams en Roald Dahl kunnen hun hart er aan ophalen !

Kortom weer zat te lezen en te bloggen… nu de tijd nog… ( en dat komt wel goed komende twee weken in mijn vakantie !)

Gekocht gelezen Nieuw

Aantal

01-01-2018 300 32 17 315
01-02-2018 315 20 17 318
01-03-2018 318 20 15 323
01-04-2018 323 20 16 327
01-05-2018 327

Gelezen in maart:

Fantasy/Horror/ Sci-fi: 

Kinderboeken:

  • diverse auteurs           monsterallergie
  • Feller & Fisscher         Clara
  • Marieke v Hooff          dit boek gaat niet over mw. Moes
  • Lian Kandelaar           Bender (Boekenbijlage)
  • Joke Nijland                  het  fruitorkest
  • Rachel Renee Russell Max Kruimel stank voor dank
  • Marina Theunissen   pestkoppen en kartonnen dozen

Romans en novellen:

Mens & Maatschappij/ gezondheid:

Geschiedenis/biografie:

Young adult :

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s