“Geef eens een prentenboek cadeau ! “

unnamed.png

Raad eens hoeveel ik van je hou is een geweldige klassieker in prentenboekland!  Dit prentenboek is al meer dan twintig jaar geleden uitgebracht en vanaf die eerste uitgave had het mijn hart al gestolen. Het is hier in huis stuk gelezen en ik heb het menigmaal ( met name de karton editie ) cadeau gedaan. Inmiddels zijn er al veel versies verschenen, zelfs  een versie met een knuffel en een versie met een kussensloop en in verschillende formaten. En nu dus een mooie versie met een nog mooier prijsje.

Het is leuk dat een titel die jezelf als favoriet hebt nog steeds na al die jaren leverbaar en populair is ! Toen ik hoorde dat de actie “ geef een prentenboek cadeau” dit jaar deze titel uit zou brengen kon ik dit uiteraard alleen maar toejuichen ! Wie deze haasjes nog niet heeft ontmoet kan deze kans niet voorbij laten gaan !

In ‘raad eens hoeveel ik van je hou ‘vertellen grote haas en kleine haas hoeveel dat wel niet is en het is heel veel !  De lieve vertederende illustraties in mooie zachte kleuren kunnen alleen maar een glimlach op je gezicht toveren. Een tijdloos prentenboek voor alle leeftijden!

De actie “ geef een prentenboek cadeau”  zorgt dat er elk jaar een prentenboek in de winkels komt voor een heel klein bedrag.  Dit jaar is dat dus deze titel die vanaf 6 april in de winkels ligt.

unnamed

Lees hier het persbericht over de landelijke actie wat ik eerder op mijn blog heb gedeeld.

De afbeelding komt uit een persbericht van Patty de Block.

 

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s