Maart voorbij

Voor je het weet is het alweer de laatste dag van de maand. Door alle drukte op werk en met studie leek deze maand nog sneller te gaan. Ik heb deze maand weer een twintigtal boeken mogen ontvangen ( waarvan zes digitaal) en mijn berg nog te lezen recensieboeken is nu wel erg groot aan het groeien. Ik vind het jammer dat ik hierdoor sommige schrijvers/uitgeverijen wat langer moet laten wachten op mijn recensies dan normaal gesproken. Ik las deze maand maar vijftien  titels en dat is vrij weinig voor mijn doen.  Maar wat ik las was weer zeker de moeite waard !

Vooral de graphic novel van Reinhard Kleist over Nick Cave vond ik geweldig ! Ook het boek “de macht” van Naomie Alderman was een zeer originele en vermakelijke roman. Het vervolg op de sekte van Lindstein  “de sekte herrijst”   was beter en spannender dan het eerste deel en “het harde paradijs” gaf een kijkje in de keuken van de Bhagwan, bijzonder dat een schrijver zo een persoonlijk verhaal op papier kan en wil zetten.

Ook was er deze maand weer een gastblog van Veronique Janssen en hadden we weer met plezier een leesclub voor twee, dit keer over ” Gais” van Dick Witte. We vinden het beide zeer leuk om te doen en daar we geregeld dezelfde titels lezen zal het zeker weer voor herhaling vatbaar zijn.

Verder deed ik mee aan de blogtour van DVP-streetteam met het boek Takla Makan van Petra Nouns , die van het boek van Gunnar Staalesen “Varg Veum, de vrouw in de koelkast” en van “ kleine moordenaar ” van Sophia Drenth. Helemaal leuk om daar aan mee te doen.

In de planning voor de komende maand in ieder geval weer een recensie van Veronique, aandacht voor ” geef eens een prentenboek cadeau “, dit jaar met het prentenboek over mijn favoriete haasjes, een blogtour en hopelijk tijd om mijn recensieberg een beetje door te lezen.  Daar zitten ook weer juweeltjes tussen…  Maar voor ik daar aan begin eerst een braaf in de studieboeken voor een anatomie/pathologie examen…

TBR Plus gelezen
01-01-2018 300 32 17
01-02-2018 315 20 17
01-03-2018 318 20 15
01-04-2018 323

Gelezen in maart:

Fantasy/Horror/ Sci-fi: 

Graphic novel:

Kinderboeken:

Romans en novellen:

  • Naomie Alderman  de macht
  • Suzanna Esther       de stem
  • Bert Kaag                 schaduwzus
  • Martijn vd Kooij     de roofvogel
  • Gerrit Sangers         Landing

Thrillers:

Mens & Maatschappij/ gezondheid:

Geschiedenis/biografie:

  • Dick Witte                          Gais

Young adult :

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s