“Winter in New York” Chantal van Gastel, gastrecensie door Veronique Janssen

Maandelijks een gastrecensie van Veronique op mijn blog. Deze maand las ze de bundel “Winter in New York” van Chantal van Gastel:

winter in new york9789044348545/2017

Chantal van Gastel, uitgeverij House of books

Over het boek:

In Winter in New York verwacht Lois haar relatieproblemen te kunnen ontvluchten in de meest geweldige stad ter wereld. Maar een sneeuwstorm verstoort haar plannen. In Een kerstbelofte staat Janna er na het verlies van haar grote liefde helemaal alleen voor op kerstavond. Of toch niet? Tess wordt gestrikt als kandidate in de succesvolle tv-show Love Shack waarin verre liefdes met elkaar herenigd worden. En in Stop! brengt de kerstgedachte Mia op heel andere ideeën voor haar toekomst.

Mijn recensie:

Winter in New York heeft, net als de andere boeken van Chantal van Gastel, een hele fijne schrijfstijl. Er komen grappig situaties in voor en je kunt je goed inleven in de personages. Soms heb ik hardop zitten lachen!

De verhalen in de verhalenbundel zijn geen diepgaande verhalen. Maar dit hoeft ook niet. Het is perfect om weg te dromen en je zorgen te vergeten. Het is een heerlijke chicklit.

Winter in New York is een vervolg op Zomer in New York. En soms zaten er verwijzingen in die ik niet kon plaatsen, want ik had Zomer in New York niet gelezen. Storend is het niet, maar het is handig om toch die eerste gelezen te hebben. Je krijgt dan een completer beeld van het verhaal.

Er zijn vier verhalen in de bundel te vinden en alle verhalen zijn eerder verschenen, behalve het verhaal Love Shack. De verhalen zijn allemaal verschillend en die afwisseling is heel fijn. Ze hebben één ding gemeen: ze bevatten allemaal een dikke portie geluk!

Liefs, Veronique

De afbeelding van de cover komt van de site van de uitgeverij, net als de inhoudsopgave van het boek.

Meer lezen van Veronique?  Neem een kijkje op haar blog Veronique’s boekenhoekje

 

 

2 Comments

  1. Pingback: Recensie: Winter in New York - Chantal van Gastel - Veronique's Boekenhoekje

  2. Pingback: Maart voorbij | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s