Februari lekker leesweer…

Photo Collage Maker_fh7Lrz

Februari bracht echt lekker leesweer met zich mee. Het is immers heerlijk om op de bank onder een dekentje met een boek en kop thee te zitten. Helaas ontbrak het mij aan tijd om dit geregeld te doen. Druk met werk, studie en gezin (willekeurige volgorde). Maar ook nog wel leuke  “ boekendingen” gedaan.
Ik deed mee aan de blogtours van Onzuiver en Hart van Glas, beide uitgave van DVP en mocht het tweede boek over Bram en het zoldermysterie van Michael Reefs proeflezen. Dat is ook een bijzondere ervaring. Iets te mogen lezen wat nog niet gepubliceerd is. Fijn dat een schrijver je dit vertrouwen schenkt.

Ik mocht een voorpublicatie (digitaal ) lezen van ” de vroedvrouw van Braintree “en van “Alleen voor jou“. Deze laatste verschijnt op de laatste dag van februari net als mijn recensie.

Veronique Janssen schreef dit keer en gastrecensie over het boek “ de sekte”van Mariette Lindstein en wij zijn allebei benieuwd naar het vervolg. Zou dat kunnen tippen aan dit verhaal?

We kwamen er ook achter dat we geregeld dezelfde titels lezen en zijn begonnen met “leesclub voor twee” waar we gezamenlijk een boek bespreken. Begin deze maand kon je onze mening lezen over “zwarte lieveling” van Susan Koster en aan het einde van de maand was het de beurt aan  “Lang leve lef! ” van Joke Janssen.  Wij vinden het beide leuk om te doen en hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen!

Verder mocht ik een tiental  fysieke boeken ontvangen en kocht ik er zelf ook tien. Dat laatste was niet helemaal de bedoeling… maar ja …  Er waren een paar boeken die ik echt graag wilde lezen zoals ” krijtman” en ” de tatoeërder van Auschwitz”.

Mijn plannen voor komende maand zijn meedoen aan de blogtour van Bloedwetten: kleine moordenaar””  (uitgave Staaldruk) en “het blauwe licht” van Takla Makan ( DVP uitgever). Verder heb ik nog een tiental recensie exemplaren liggen die nodig gelezen moeten worden. Kortom vervelen staat niet in mijn woordenboek.  Uiteraard hoop ik weer een gastrecensie van Veronique te plaatsen en wie weet komt er wel weer een leesclub aan als we weer tegen leuke titel aanlopen die we beide gelezen hebben.

We starten maart trouwens met complimentendag . Hier schreven Frank van Marwijk & Hans Poortvliet een heel duidelijk, luchtig en lekker leesbaar boek over met de titel “ het groot complimentenboek “ . Iedereen verdient op zijn tijd een compliment is de duidelijke boodschap van dit boek . Wat zeg nu zelf iedereen ontvangt graag een compliment en het kost helemaal niks !

Dit las ik in Februari:

  TBR Plus Gelezen
01-01-2018 300 32 17
01-02-2018 315 20 17
01-03-2018 318    

 Mens & Maatschappij& Gezondheid

 Feelgood & Chicklit

 Roman

 Kinderboeken

  •  Michael Reefs    Bram en het zoldermysterie deel 2 (digitaal)

 Jeugdthrillers & Jeugdboeken

Young Adult 

 Horror & Griezel 

  • Sophia Drenth      Bloedwetten: kleine moordenaar

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s