#ikleesabc 2018 van start..

20526280_1282566981870000_4898154008051541641_n #ikleesabc…

Het nieuwe jaar ging bij mij van start met een weekje vrij waarin ik al heerlijk drie boeken weg kon lezen. Nu is echter het gewone leven weer van start gegaan en ben ik weer volop aan het werk en aan de studie met het eerste examen alweer in zicht ( februari). Deze week zelfs nog geen letter gelezen terwijl er nog zo een tien recensie boeken liggen om uit te lezen… Het idee om 2018 in te gaan met alles weg gelezen te hebben ( qua recensie exemplaren dan) is niet gelukt maar komend weekend weer lekker tijd om te lezen.

Mijn vakantie heb ik ook mijn ” nog te lezen berg ” aan te pakken. Ik sloot 2018 af met 274 nog te lezen boeken ( inclusief recensie exemplaren). Ik deed een tiental boeken weg maar ik kreeg echter ook weer een tasje boeken dus de teller staat vandaag op 300 boeken. Een mooi rond getal om te starten en wat ik maandelijks ook weer bij ga houden op mijn blog.

Ook ga ik weer van start met #ikleesabc : op het randje van 2018 is het mij gelukt om het alfabet rond te lezen en ook dat wil ik dit jaar weer gaan proberen.  Het is ook de enige uitdaging die ik aan ga met mijzelf dit jaar. Geen inzet op Hebban of Goodreads met aantallen van boeken die ik dit jaar wil gaan lezen. Het jaar wordt druk zat dus wil ik geen leesdruk maar gewoon lekker lezen waar ik zin in heb en wanneer ik zin heb…

Het gaat vast weer een mooi leesjaar worden !

 

 

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s