Gruwelijke kinderboekenweek

kinderboekenweek

De kinderboekenweek is weer van start !

Maar eigenlijk hoef ik dit niet te vertellen. De afgelopen dagen werd er volop naar toe geleefd op sociale media en ik denk dat elke blogger vandaag wel een stukje over de kinderboekenweek op zijn blog zet. Ik vroeg me daarom ook even af of ik dit dan ook nog moest doen. De dag is al bijna om en ondertussen weet iedereen wel dat je bij aankoop van tien euro het kinderboekenweekgeschenk cadeau krijgt. Dit jaar geschreven door Janneke Schotveld. En uiteraard is er ook nog een mooi prentenboek te koop voor een klein bedrag. Voor alle info hierover en allerlei activiteiten kan je kijken op de site van de kinderboekenweek.

( Gezien onze uilen-tic in huis ga ik dit boek zeker aanschaffen)

Het thema dit jaar is griezelen. Geweldig thema ! Kan ik mij helemaal in vinden ! Gruwelijk eng ! Ik hou er van ! Ik geloof dat de helft van de kinderboeken hier in huis wel onder dit thema vallen. Van de Griezelbus tot Juffrouw Pots, van Dolfje Weerwolfje tot de Griezels zelf.  Helemaal leuk  !

Komende dagen heb ik mij voorgenomen om een aantal kinderboeken  te bespreken zowel nieuw als een oud van mijn boekenplank…  En ondertussen ga ik heel hard bedenken of ik wel een favoriet griezelig kinderboek kan opnoemen. De keuze is zo groot  !

Allemaal veel griezelplezier  !hallobooks 034

 

De afbeelding van het logo en de boekcovers komen van de site van de kinderboekenweek

1 Comment

  1. Pingback: Overzicht berichten | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s