John Flanagan in Noordwijk !!

john flanagan 1 juni 2017

Het stond al weken op de kalender ! John Flanagan kwam naar Noordwijk !

Twee jaar terug zagen we hem voor het eerst op de “grijze jager dag” in het Archeon, maar dit zou nog leuker zijn omdat hij gewoon in Noordwijk kwam in onze eigen boekhandel !

Allereerst stelde boekhandelaar Peter wat vragen aan de schrijver, waarvan wij als echte fans de antwoorden al lang wisten, maar het was leuk om hem te horen spreken. De vertaalster zat er af en toe wel eens naast maar goed dat was niet zo erg.

Daarna ging hij midden in de winkel zitten en mochten we allemaal even aanschuiven voor een woordje en een handtekening !

En wat nieuwtjes gehoord ! Er komen nog zeker twee “grijze jager “delen opvolgende aan de eerste serie, hier is de hoofdrol met name voor Maddy, de eerste vrouwelijke grijze jager. Ook de serie ‘de vroege jaren” waarvan nu het tweede deel is verschenen krijgt nog een vervolg. Minder leuk nieuws is dat de film niet opschiet. Vijf jaar terug waren de rechten verkocht en was alles zo goed als rond en toen had degene die het initiatief had genomen de plank opgetrokken. Nu zijn ze nog steeds in de weer met de filmrechten. John Flanagan dacht dat het nog wel minimaal een dikke tien jaar kon gaan duren als het tegenzat maar de film zal er ooit komen…  maar ach  het boek is altijd beter en die komen er nog genoeg ! !!

Femke en Conny

1 Comment

  1. Pingback: Afsluiting juni / TBR update | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s