Win-actie van de Biebbende !

De Biebbende is een kinderboekenserie, voor kinderen vanaf acht jaar,  van Michael Reefs, elk boek heeft QR-codes  voor extra informatie er is een interactieve website en een gratis app. Het verhaal speelt zich af in Zuidbaai, een fictief dorp. Vijf kinderen, de Bieb-bende, ontdekken een geheimzinnig kasteel op de heuvel in het noordoosten. Twaalf geesten, de Hemelrijders, worden hier gevangen gehouden. Iedere maand heeft De Bieb-bende de tijd om één Hemelrijder te bevrijden uit de klauwen van de Man met de Bijl. Maar het dagelijks leven lijkt zich er ook mee te bemoeien en de kinderen worden niet alleen thuis dwarsgezeten, maar ook op school. Naarmate het einde van het jaar nadert, raken ze bedolven onder een heleboel problemen en moeten ze ervoor zorgen dat hun eigen reputatie niet ten onder gaat.

De serie gaat in totaal 12 delen beslaan en bij het uitkomen van het deel “het middernachtcircus”is er een heel leuke actie op touw gezet!

Omdat ik over de delen van de Biebbende recensies mocht schrijven samen met Femke,  ben ik er heel enthousiast over geworden. Ik merk dat er ook veel kinderen zijn die normaal niet zo van  het lezen zijn maar juist door de extra’s (website, app) zijn ze toch aan het lezen geslagen.

Vandaar dat ik wel ‘reclame’wil maken voor deze win-actie..

bieebende-puzzel

Juni 2017 komt er een mysterieus circus naar Zuidbaai, het Middernachtcircus La Luna. Dit is echter getroffen door een genadeloze vloek, waardoor het circus gesloten moet blijven. Een dichte mist omringd het terrein en die verdwijnt alleen als er genoeg bezoekers komen.

Jij kunt helpen om de vloek te verbreken! Puzzel gedurende januari tot en met juni mee om het circus te openen en maak kans op fantastische prijzen! Op Facebook, blogs en andere plekken op internet verschijnen af en toe letters. Deze letters kun je invullen op een speciale website, waardoor je automatisch punten verdient. Hoe sneller je dit doet, hoe meer punten je krijgt! Af en toe zijn er ook minigames te spelen om bonuspunten te verdienen.

De hoofdprijs is de complete reeks (deel 1 tot en met deel 6), inclusief een boekenbon ter waarde van €25,00! Maar er zijn genoeg andere prijzen te winnen, dus doe vooral mee! Lees hier meer over de actie.

Hou je van uitdagende puzzels en leuke spelletjes, schrijf je dan (gratis) in en word via de mail op de hoogte gehouden!

Door op bovenstaande link te klikken kom je op de site van de Biebbende en kan je lezen waar je de puzzelstukjes kunt vinden. Succes !

biebbende-2 De afbeeldingen en de tekst komen van de site van de Biebbende.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s