Even bijpraten…

 

Even een update van de afgelopen weken.Ik heb braaf een poging gedaan om te studeren vanwege eengroot examen. Ik hoop donderdag een positieve uitslag te krijgen en zo het derde en laatste studiejaar in te mogen rollen.Na het examen mocht ik weer volop gaan lezen in leuke, mooie, ontroerende, maar vooral geen studieboeken! En ik heb inmiddels mijn tiende boek voor juni opengeslagen.

20160608_083648

De boekenrij die je hier boven ziet is mijn leesplanning voor de rest van de maand juni.

Vorige week hoorde ik dat ik op Twitter de gelukkige winnaar was van een mooi Libris boekenpakket. Niks leuker om uit een examen te komen en je tijdlijn vol felicitaties te zien terwijl je nog niet eens weet dat je gewonnen hebt ! Het is een heel gevarieerd pakket met zowaar maar één titel die ik al had gelezen. Deze ga ik volgende maand verloten op mijn blog!

Over win-acties gesproken. Kreeg ik ook nog eens bericht van Anthonie Holslag. Ik deed mee met een foto wedstrijd en had een verhalenbundel van hem gewonnen: “stilte is goud waard”, een eenmalige gesigneerde uitgave, hoe leuk is dat… !

grijze jager w in actie Zelf had ik een win-actie in mei op mijn blog. Je kon het eerste deel van de Grijze Jager winnen met wat extra’s. Leuke reacties maar helaas liet de winnares niets van zich horen. Heb ik een tweede geloot en die laat ook niets horen…. Tja…. Er lijkt een kleine bezwering op deze actie te zitten….. Ik denk dat ik die in juli ook maar opnieuw ga verloten misschien dat er dan wel iemand reageerd op zijn/haar prijs ?

Instagram was ook wat… Had ik bijna 550 volgers. Ik actie op touw zetten dat ik bij 550 volgers een boekenbon met boekenlegger ging verloten… Geloof dat de actie niet doorkwam want in plaats van volgers er bij verdwenen er een boel en zat ik plots weer op 501. Inmiddels zijn dat er 517 en de actie blijft gewoon staan… Dus volg mij op instagram ! Hoe eerder de 550 volgers des te eerder gaat de boekenbon op de post !

In juli zal er ook een soortgelijke actie komen op Twitter en Facebook.

Waarom in juli ? In juli is het twee jaar terug dat ik begon met mijn blog. Nu schijnt het een beetje in de mode te zijn om met je ‘blog verjaardag’ een actie te doen en nu doe ik meestal niet mee met de mode maar met de zomer voor de deur en een paar mooie boeken die ik mag en kan verloten is dat reden te meer om wel een keer met de mode mee te doen! Bovendien krijg ik van jullie lezers altijd leuke reacties op deze win-acties ! ( Grijze Jager is een apart geval denk ik dan maar) .

Verder komende maand ga ik mijn achterstand van #prentenboekperweek maar eens in proberen te lopen, uiteraard op de 23e weer een Roald Dahl blog ( nu  met win-actie in samenwerking met de uitgeverij) en nog een aantal recensies die nog in de planning staan.

Veel leesplezier deze maand !

 

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s