Dummie de Mummie Doe-Boek !

20160604_150715 9789000350476 /2016 Dummie de mummie doeboek ,uitgeverij Unieboek

Zoals Tosca Menten al zei, en ik ook al eerder vertelde, als je eenmaal ambassadeur bent dan ben je dat niet vóór één jaar maar blijf je dat gewoon altijd wel een beetje. Hier thuis blijven we Tosca-nieuws volgen en dus ook Dummie de Mummie.

Toen ik ambassadeur was had je nog niet veel Dummie-dingen. De leesboeken en een klein beetje merchandising maar dan hield het op. Vandaar dat wij thuis zelf alles maar lieten veranderen in een  mummie. Ook erg leuk om te doen. Maar als je niet zoveel eigen fanatsie hebt is het nu wel handig dat er een Dummie de Mummie Doe Boek is…

En helemaal leuk om dan het Dummie de Mummie Doe Boek in de bus te krijgen en hiervoor een recensie te maken, wat dus bij ons gebeurde.
Het Doe-Boek is 65 bladzijdes vol met puzzels, Dummie-weetjes, foto’s, tekeningen, geheimschrift, knutseltips, raadsel, Tosca-weetjes, recepten en nog veel meer !

De doe-dingen worden afgewisseld met leuke verhaaltjes en alles natuurlijk met de leuke tekeningen van Elly Hees in de bekende Dummie-kleuren. Ik kon sommige puzzels en verhaaltjes al maar het is gewoon leuk nog een keer te lezen en te doen !

20160604_150831 Dummie zou zeggen : gehelemaal ghoed ! En daar sluit ik mij bij aan het is een heel leuk doe-boek waar je gehelemaal vrolijk van zal worden ! Maashi! 20160604_150734

Je hoeft geen Dummie-fan te zijn of Dummie te kennen ( zijn er kinderen die Dummie niet kennen ??? ) om dit leuk te vinden want het is voor alle kinderen leuk om dit boek te lezen en dingen uit te doen !

 

 

Dank aan de uitgeverij voor het toesturen voor dit recensie exemplaar !

 

1 Comment

  1. Pingback: Overzicht berichten | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s