Castlefest Wintereditie en Decemberleesmarathon!

facebook_1451028267110 (1)Op zondag 20 december ging ik naar Castlefest Wintereditie bij kasteel Keukenhof in Lisse. De zomereditie is altijd heel leuk dus we hadden zin in de winterversie. Het was wel klein  maar wel leuk! Ik had een nieuwe outfit met zwarte vleugels en het was een gezellige markt met veel kraampjes. Het had best groter gemogen hoor!

Ik kocht een anime merch van Levi van Attack on Titan en magic cubes en we gingen langs de schrijversstand. We spraken even met de schrijfster van de raketwedstrijd en we zagen Patty van Delft! Volgend jaar het derde deel van haar drakenserie en die wil ik wel snel lezen! Op haar site staat een kort verhaal dat ook leuk was maar natuurlijk veels te kort. Ik kreeg een leuke goodiebag met kerstkaartje.

facebook_1451028236601

Christien  Boomsma vertelde heel leuk over haar boeken, we hebben twee boeken van haar mee genomen. Één met 12 spookverhalen, die heb ik meteen gelezen maar ik vond ze niet eng hoor. De ander moet ik nog gaan lezen. Dat is schaduwloper.

Thuisgekomen heb ik ze op een grote stapel gelegd met boeken die ik nog wil (her-)lezen en ik ga in december een leesmarathon houden.

Op deze stapel heb ik dus de boeken die ik wil gaan lezen in mijn kerstvakantie. De vier boeken voor aan heb ik nu gelezen Ook zie je de anime merch van Levi van Attack on Titan op de foto.

20151225_101104

Iedereen fijne feestdagen !

Groetjes Femke

 

 

1 Comment

  1. Pingback: Overzicht berichten | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s