Haunted Castle 2015 bookhaul

Het zal jullie niet ontgaan zijn maar ik heb een zwak voor Halloween en ben een bezoeker van het eerste uur van Haunted Castle op kasteel Keukenhof te Lisse. hc2015sfeer6 Ook dit jaar hebben we op 31 oktober een bezoek aan Haunted Castle gebracht. In de middag met Femke en twee vriendinnen van ons. Wat ons al snel op viel was dat het kleiner  van opzet was dan het vorige jaar en voor kinderen tussen de 12 en 14 niet veel te beleven. De adviesleeftijd voor de avonduren is 16plus en alle spookhuizen gaan daarom pas rond 18.30 uur open dus dat viel een beetje tegen. We waren dus snel uitgekeken omdat er voor Femke niet veel te doen was.

hc2015sfeer2 hc2015sfeer3

In de avond met mijn ondode metgezel op stap en  dan is het een heel andere sfeer…Helaas zijn wij niet snel aan het schrikken te krijgen en vonden we de “spookhuizen” dan ook niet al te spannend maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben het prima naar ons zin gehad! Het is al leuk om naar alle voorbij lopende griezels te kijken…

Zo kwam ik ook de dode poëet tegen die  na het noemen van drie trefwoorden mij zou verrassen met een gedicht. Het heeft hem wat hersen kraken gekost maar vanmorgen kwam het gedicht binnen via sociale media, dus zelfs de doden onder ons maken hier gebruik van….

hc2015gedicht

Een festival is geen festival zonder schrijvers…. en mijn persoon zou mijn persoon niet zijn zonder daar even aan te gaan en uiteraard met (dit maal twee) boeken weer weg te lopen….

Ik sprak Anthonie Holslag en schafte zijn bundel “zwarte muren “aan. Een heruitgave, met extra verhalen, van de bundel die toendertijd  voor ” een bloedovergoten dageraad” is verschenen. Die titel had ik met plezier gelezen dus deze stond al langere tijd op mijn verlanglijstje. Extra leuk is altijd als het gesigneerd is. Dit maal met de boodschap dat de muren op mij af gaan komen dus kom maar op!

cf2015zwarte muren

Het andere boek waar ik tegen aan liep is”de dochter van de toragh” geschreven door Tisa Pescar. Het is haar eerste klassieke fantasy-roman dus ik ben zeer benieuwd als ik straks naar Misteiland zal af reizen.

hc2015dochter van de toragh

Helaas is Halloween weer voorbij, de decoraties zijn weer opgeborgen… gelukkig heb ik genoeg troost-lees-voer om mijn favoriete feestdag mee af te sluiten!

Hoop dat jullie ook een heerlijke Halloween hebben gehad !

hc2015avond Blessed Be !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s