Castlefest Boeken Stapel

boeken castlefestCastlefest 2015

Het was weer geweldig ! Lekker samen met Femke naar Castlefest!

De schrijversmarkt uiteraard bezocht. Daar bij Rik Raven een boek opgehaald wat ik via de “bloedwetten-crowdfunding”veiling had gewonnen. Omdat ik niet meer wist welke titel, en zij ook niet heb ik mezelf maar verwend met haar andere boek erbij. Naast Rik Raven stond Mark van Dijk. Femke en ik hadden recensie geschreven voor zijn boek ‘de poldergruwel’en even met hem gesproken. Hij bedankte ons nog voor de leuke recensie, maar ja leuk boek is nu eenmaal leuke recensie ! Femke was blij  met het nieuws dat hij aan het denken is over een tweede deel over de poldergruwel en momenteel is hij bezig aan een literaire roman dus ben benieuwd!

Zoals in eerder bericht was ik op de boekpresentatie van “bloedwetten’ en heb daar gelijk het vorige boek van Sophia Drenth meegenomen.

Ook beide boeken van Patty van Delft meegenomen en ze vertelde dat ze zeker wist dat Femke het wel leuke boeken zou vinden. Thuisgekomen begon Femke er onmiddelijk aan met het gevolg dat ik het boek bijna uit haar handen moest rukken toen ze echt moest gaan slapen. We wilden immers de volgende dag weer op tijd naar Castlefest. Zondag nog even bij Patty van Delft langs geweest waar Femke nog een leuke poster kreeg.

IMG_7538 Morgen kan ik aan het eerste deel beginnen van Drägan Duma want dan heeft Femke deze vast uit.

Vervolgens liepen we langs Bianca Masterbroek waar we de boeken “walvisvaarders’ en “vuurproef”mee namen. IMG_7564 Op deze foto ontbreekt het eerste boek van Patty van Delft daar Femke die nu leest en niet af gaat staan voor een foto, gelijk heeft ze , boeken moet je lezen …

Zoals eerder gezegd en mezelf voorgenomen was dit voorlopig mijn laatste uitspatting op boeken-aankoop-gebied… Nu lekker drie weken vrij dus kan ik eens lekker gaan lezen….

Wat lezen jullie tijdens de vakantie ?

2 Comments

  1. Pingback: Overzicht berichten | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s