Boekpresentatie “Bloedwetten”Sophia Drenth

bloedwetten zaterdag 1 augustus 2015

Eindelijk was het zover, tijdens het zonnige Castlefest festival werd het boek van Sophia Drenth gepresenteerd en ik mocht er bij zijn!

cf bRichting de stand van de schrijfster kwamen we al wat boekenwegwijzers tegen en al snel vonden we de plaats delict. Een ijverige ‘razende reporter’ liet met luid tromgeroffel weten dat het moment daar was cfbwprr De schrijfster had zich met haar boek wat op de achtergrond weten te plaatsen maar dit was voor korte duur en mocht zij ook een woordje doen.

cfbwpsdNa een dankwoord kon er worden getoast en heel toepasselijk was het eerste ( wespen-) lijk  in de bloedrode drankjes aangetroffen.  Bloedwetten is door middel van crowdfunding gerealiseerd en is trots van Sophia Drenth. Zij won in 1999 de Milenniumprijs en schreef de verhalenbundel “Bloedrood Morgenzwart”.

cfbwp “Bloedwetten” gaat over de opmars van de “gemaakten’ die onstuitbaar lijkt n de vrijgevochten Neerlanden van de Stalen Eeuw. Volksvertegenwoordiger Roan Storm gaat over lijken om het gevaar van gemaakt bloed af te wenden. Een man die alles verloor wat hij liefhad en de dood niet langer vreest. Aldus de achterflap. Zeer nieuwsgierig daal ik komende dagen af naar deze Neerlanden en ben zeer benieuwd wat ik van het verhaal zal vinden!

1 Comment

  1. Pingback: Overzicht berichten | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s