Een jaar voorbij…

it's me Dik een jaar geleden ( april 2014) begon ik op Boekenbijlage mijn recensies te plaatsen en in juli van dat jaar begon ik met mijn boekenblog. Wat is er in dat jaar veel gebeurd ? !  Nooit gedacht dat ik als digibeet mijn weg een beetje kan vinden op mijn blog ( nee ik weet nog steeds niet hoe alles werkt op dat wordpress) en zelfs op Twitter en Instagram.

Verder heb ik ook niets met getalletjes maar ik begreep dat veel mensen wel graag cijfertjes zien dus hier een lijstje..

Op facebook 107 volgers , Instagram 161 en op Twitter 363. Ik word er bijna verlegen van.

Op mijn blog heb ik dik 180 berichten geplaatst waarvan 54 boekbesprekingen.

Op Boekenbijlage zijn 122 recensies geplaatst.ballon

Voor de uitdaging #boekperweek zou ik 53 boeken moeten lezen, die teller staat op 91 en voor #ikleesnederlands 40 en daar ben ik bij de 48. Beide uitdagingen zijn geslaagd en ik tel dan wel braaf door maar ik ga geen nieuwe doelen stellen. Van #boekperweek maak ik maar #tweeboekenperweek ..Op zich ook al niet zo’n grote uitdaging voor mij..

Misschien is het laten verdwijnen van mijn-nog-te-lezen-stapel wel mijn grootste uitdaging voor komende jaar…

Ik heb het afgelopen jaar veel lieve,mooie, aardige en geweldige nieuwe mensen ontmoet! Mijn mede-bloggers, collega’s van Boekenbijlage, schrijvers en medewerkers van uitgeverijen. Al die nieuwe contacten die ik heb opgedaan, geweldig gewoon!

Het afgelopen jaar twee win-acties mogen doen, twee blogtours en ook heel veel leuke reacties gekregen op de recensies die ik en Femke schreven.
poster maalstroom Helemaal geweldig is als je dan een quote uit je recensie terug ziet op een promotie-poster. Toch een stukje erkenning waar ik best beetje trots op ben..

Ik zie dit afgelopen jaar als een geweldig jaar op boekengebied. Het roer ging voor mij volledig om omdat ik ook weer met een studie ben begonnen. Leuke is dat het prima te combineren is en ik veel kan lezen wat direct of indirect met mijn studie te maken heeft. Ik hoop komend jaar weer lekker veel te lezen, bloggen en mogen recenseren! En dat jullie het leuk blijven vinden dit te lezen …

IMG_7180

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s