Zomerlezen !

IMG_8831

Ook dit jaar wordt op de site van ‘ik vind lezen leuk ‘het zomerlezen georganiseerd ! In juli en augustus lees je minimaal drie kinder/jeugdboeken en je maakt daarvan een recensie op de site van ‘ik vind lezen leuk ‘. Voor dit jaar heb ik Femke en mij ingeschreven omdat ik nog zat kinder/jeugdboeken heb om te lezen en te herlezen en ook Femke heeft er nog wel een paar liggen.

Het leuke van dit genre boeken is dat ik ze eerder herlees dan andere boeken. Ook vind ik het erg leuk als er een titel tussen zit die ik zelf koester en dat Femke die nu ook leest en haar mening er aan geeft. Nog leuker is als zij het boek dan ook geweldig vind maar af en toe hebben wij een heel andere mening en dat is ook wel uitdagend!

Nou de zomer is nu echt van start gegaan dus we slaan aan het lezen!

Op de site van ‘ik vind lezen leuk’ vind je alle informatie en je kan je nog opgeven ! Onder alle deelnemers wordt aan het einde nog een prijs verloot maar dat is bijzaak, lekker lezen is het doel !

Via deze link kom je op de site van ‘ik vind lezen leuk’ en lees je alles  hoe je je op kan geven ! ( en kan je  leuke recensies en boekentips vinden )

Zomerlezen 2015: deelnemers & recensies

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s