Boekpresentatie/dubbelinterview Frank Leon Jonker en Marlen Beek Visser

interview vdmeerVandaag waren Frank Leon Jonker en Marlen Beek Visser te gast bij Boekhandel van der Meer te Noordwijk. Er werd een dubbelinterview met hen gehouden en na afloop werd er getoost op het debuut van Frank Leon genaamd “Daniels stiefvader”. Marlen presenteerde haar boek “Stem”.

frank leon jonkerFrank Leon Jonker  schreef “Daniels stiefvader” over een achterdochtige boekhandelaar die de val van zijn moeder als een misdaad ziet. Frank Leon vertelde dat hij dyslexie heeft en de vraag of je dan een boek kan schrijven beantwoorde hij met ” dat moet je dan maar lezen “. Hoe hij vertelde over zijn beelddenken en dat op papier te zetten en dat hij zijn verhaal schrijft maar niet kan teruglezen maakt je extra nieuwsgierig naar deze thriller. Ik hoop hem spoedig te gaan lezen en zal dan zeker mijn leesbeleving met jullie delen.

interview vdmeer 5

Ook was het leuk te horen in dit dubbelinterview de verschillende manieren van schrijven en hun weg naar het daadwerkelijke boek, de wondere wereld van uitgevers. De route naar het echte boek van papier wat ze nu in hun handen hielden.

marlen beek visserVoor Marlen Beek-Visser is de thriller Stem! ook haar debuut. Na het schrijven van zakelijke teksten begon zij enkele jaren geleden met het schrijven van fictie. Het verhaal gaat over Trudy die een mogelijkheid ziet een nieuw leven te gaan beginnen door zich voor te bereiden op een deelname aan een talentenjacht.

marlenbeekvisser Beide schrijvers vertelde met plezier over hun boeken en het was dan ook een leuke en gezellige presentatie. Ook complimentje naar de medewerkers van het cultuurcafé want het was weer prima georganiseerd ! Na afloop raakte ik verder in gesprek met een heel aardige dame, die net in Noordwijk is komen wonen. Zij is ook bezig met een roman en wie weet zal ik ook eens naar haar boekpresentatie kunnen gaan ! Helaas ben ik haar naam kwijt dus wie weet leest ze dit of kom ik haar weer eens tegen!

Ik kon natuurlijk niet het pand verlaten zonder een boek. Ik haalde mijn bestelling op en kocht het boek van Marlen. Na nog een praatje met haar gemaakt te hebben heeft ze het boek gesigneerd en ik hoop er snel aan te beginnen!

gesigneerd vdmeer

De persfoto’s van de schrijvers komen van de site van Boekhandel van der Meer

1 Comment

  1. Pingback: Overzicht berichten | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s