De Grijze Jagerdag in het Archeon

Grijze jager dag !grijzejagerdag 043

Het weekend van 23 en 24 mei waren de Grijze jager dagen in het Archeon.Wij zijn zaterdag 23 mei er naar toe geweest.Ik wilde er heel graag heen omdat ik wist dat John Flanagan ook zou komen.De Grijze Jager serie is mijn favoriete serie, ik lees hem nu voor de tweede keer.Ik wilde dan ook heel graag een handtekening en vragen of er nog een keer een nieuw deel zou komen.Op de site las ik dat John Flanagan niet zou signeren en dat vond ik erg jammer dus dan maar geen boek mee.We gingen al vroeg er naar toe. Er stond een  file om op de parkeerplaats te komen maar eenmaal uit de de auto ging het snel.

20150523_180039

Bij binnenkomst kregen we een grijze jager tasje met daarin een plattegrond en een boekje om stempels te sparen. Je kon zes activiteiten doen en voor elke activiteit een stempel verdienen.Bij vier stempels kon je naar de info balie voor een” grijze jager cadeau”.Ik vond het erg jammer dat het “grijze jager cadeau” een Broederband-bandana was. Ook na afloop gaven ze een grijze jager poster en daar stond ook de broederband op…Maar daar heb ik Nakita erg blij mee gemaakt en ze was zo blij dat ze voor mij een heel leuke ‘grijze  jager boekenlegger ‘ heeft gemaakt !

Ik had gevraagd aan de meneer die de bandana’s uitdeelde waarom dat was en hij had geen antwoord hierop.. Die dag werd het nieuwe deel van de Broederband gepresenteerd dus daarom was er denk ik meer aandacht voor de Broederband boeken.

grijzejagerdag 070

Zelf vind ik de Broederband boeken niet zo leuk.

Bij de openingsshow ( leuk gedaan maar klopte niet veel van het verhaal) werd Flanagan naar voren gehaald en werden er wat vragen gesteld. Het was leuk om te horen hoe hij ‘grijze jager dagen in het Nederlands zei. Als de ‘krijze jaker taken.’

grijzejagerdag 081

Bij de info balie hoorde we dat Jon Flanagan door het park liep en een rustige dag wilde beleven.Als je hem tegen zou komen wilde hij vast wel op de foto en misschien een handtekening zetten. Een echte grijze jager kon hem wel vinden met groene cape en zonnebril op.Niet veel later zagen wij twee jongens met naar hun vader rennen, een boek pakken en weer weg rennen dus wij er achter aan.

grijzejagerdag 068

Om de hoek werd hij gefilmd voor de grijze jager site en daarna mochten we mee naar een gebouw waar hij aan tafel ging zitten om te signeren. Dat vond ik best spannend om zo dichtbij mijn favoriete schrijver te zitten …

grijzejagerdag 075

Zo kreeg ik toch mijn handtekening en op de valreep antwoord op mijn vraag….

20150523_141355

Als hij thuis kwam moest hij eerst een nieuw deel van de Broederband schrijven ( nou voor mij hoeft dat niet hoor) en daarna zou er een nieuw boek komen van de grijze jager !

grijzejagerdag 089

Mijn dag kon niet meer stuk !

Groetjes Femke

ps op de site van de grijze jager staat dit filmpje over dit super-weekend! John Flanagan vind ‘the dutch mad’ en wil zeker nog een keer terug komen !

3 Comments

  1. Pingback: Overzicht berichten | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s