Boekpresentatie “de tijdwachter” Michael Reefs

In de mooie boekhandel H. de Vries in Haarlem was op zaterdag 28 februari de boekpresentatie van “de tijdwachter” , het derde deel uit de serie van de Bieb-bende, geschreven door Michael Reefs.

tijdwachter

Voor Boekenbijlage hadden Femke en ik het tweede deel gelezen en een recensie gemaakt en we waren dus heel nieuwsgierig naar het vervolg ..

Aangekomen in de  schitterende boekhandel, die zeker nog een volgend bezoekje waard is, hebben we eerst even rond gekeken en ons prettig verbaasd over het mooie assortiment en entourage van de winkel. Hier zouden we best een dagje kunnen verblijven….

Michael begon zijn presentatie door iets te vertellen over de serie en hoe deze tot stand is gekomen. De serie heeft ook zijn eigen facebookpagina, website en Twitter account. De boeken zijn voorzien van QR codes en zo kan je ook interactief betrokken zijn bij het boek. Het geeft iets meer en zeker voor kinderen die niet zo van het lezen zijn en op deze manier anders met een boek bezig zijn krijgen zo misschien een extra stimulans een boek op te pakken.

IMG_7363

Michael gaf het eerste exemplaar aan Tamara Geraerds die redacteur is van zijn boek. Hij bedankte haar voor de samenwerking en hoopte dat die er bij de volgende delen ook zou zijn. De serie moet 12 delen gaan bevatten dus dat zal wel goed komen!

IMG_7364

Vervolgens las Michael een spannend stukje voor en dat zat nog maar aan het begin van het verhaal. Dus dat mocht wat beloven.  Tijd voor taart , handen schudden en signeren!

IMG_7367

Femke kreeg een speciale boodschap in haar boek en ze zal snel antwoord geven op de vraag van Michael. Ik mocht zomaar het boek eerst lezen van haar omdat ze zelf nog in een ander boek bezig was. Ze leest niet net als mij van alles door elkaar dus dat kwam mij nu mooi uit. Als Femke het boek uit heeft maken we samen een recensie en laten we graag weten wat we er van vinden!

Tipje van de sluier? Bij een serie is het altijd afwachten of de spanning er in blijft zitten, of de schrijver niet in herhaling valt, en gewoon ook of het niet langdradig wordt en leuk blijft om te lezen… Nou dat is wat mij betreft gelukt !  Op naar deel vier !

(foto van het boek komt van de site van de Bieb-bende)

2 Comments

  1. Pingback: Overzicht berichten | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s